EUR: 334,78 Ft
CHF: 311,37 Ft
2020. január 21., kedd
Ágnes

Belföld

Nemzeti konzultáció: Fontos az emberek véleményének ismerete

A kormányzati nemzeti konzultáció fontos eszköz abban, hogy mérjék, megismerjék az emberek véleményét egyes kérdésekben – hangsúlyozta a kormányszóvivő az M1 aktuális csatorna szerda esti műsorában.

Kovács Zoltán szerint a nemzeti konzultáció visszacsatolás, megerősítés arról, hogy a kormány megfelelően, jól képviseli-e a magyar emberek érdekeit. Ezen felül az eddigi konzultációk azt is bizonyították, hogy ezen megerősítések nyomán, ha szükséges volt, jogszabályokat is módosítottak.


A kormányszóvivő szerdán jelentette be, hogy teljesen feldolgozták a nemzeti konzultáció adatait; az eredmények arról tanúskodnak, hogy a magyarok gyakorlatilag egyhangúlag elutasítják a “Soros-tervet”, a kötelező betelepítést, és minden olyan politikai akciót elleneznek, amely ennek megvalósítására irányul.

Kovács Zoltán az M1-en felhívta a figyelmet, hogy az illegális bevándorlás nem csak magyar ügy, összekapcsolódik európai ügyekkel, érdekekkel. Azáltal pedig, hogy a magyar emberek véleménye nyomán a kormány a biztonságért és a terrorizmus ellen intézkedéseket hoz, az európai biztonságért és terrorveszély ellen is tesz.


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Hasznos megállapodást köt a kormány a fővárossal

  Hasznos megállapodást köt a kormány a fővárossal

  A budapestieknek hasznos megállapodásokat köt a kormány Karácsony Gergely főpolgármesterrel – jelentette be Fürjes Balázs, a Budapest és a fővárosi agglomeráció fejlesztéséért felelős államtitkár a hétvégén.

 • Erősödik a migráció a déli határnál

  Erősödik a migráció a déli határnál

  Nagyon megerősödött a migrációs nyomás a déli határon, a téli időjárás ellenére a szárazföld mellett vízen is próbálkoznak a határsértők – közölte Németh Szilárd, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára.

 • Kiborult Bessenyei Ferenc özvegye Márki-Zayra

  Kiborult Bessenyei Ferenc özvegye Márki-Zayra

  Botrányba fulladt Hódmezővásárhelyen Márki-Zay díjátadó ünnepsége, vasárnap. A polgármester beszéde után ugyanis a Promenád beszámolója szerint Élthes Eszter, Bessenyei Ferenc özvegye bejelentette: a díj alapításakor a tőle kért engedélyt a név használatára visszavonja a várostól.

 • Az emberek 97 százaléka szerint Orbánnak van igaza

  Az emberek 97 százaléka szerint Orbánnak van igaza

  Szinte mindenki egyetértett Orbán Viktorral abban, hogy túlzás a gyöngyöspatai romáknak ítélt 100 millió forintos kártérítés összege – derült ki a Hír Tv vasárnap lezárult szavazásából, ahol a megkérdezettek – 60 ezer szavazó – 97 százaléka, értett egyet a kormányfővel.