2018. január 19., péntek
Sára, Márió

Belföld

Nemzeti konzultáció: Fontos az emberek véleményének ismerete

A kormányzati nemzeti konzultáció fontos eszköz abban, hogy mérjék, megismerjék az emberek véleményét egyes kérdésekben – hangsúlyozta a kormányszóvivő az M1 aktuális csatorna szerda esti műsorában.

Kovács Zoltán szerint a nemzeti konzultáció visszacsatolás, megerősítés arról, hogy a kormány megfelelően, jól képviseli-e a magyar emberek érdekeit. Ezen felül az eddigi konzultációk azt is bizonyították, hogy ezen megerősítések nyomán, ha szükséges volt, jogszabályokat is módosítottak.


A kormányszóvivő szerdán jelentette be, hogy teljesen feldolgozták a nemzeti konzultáció adatait; az eredmények arról tanúskodnak, hogy a magyarok gyakorlatilag egyhangúlag elutasítják a “Soros-tervet”, a kötelező betelepítést, és minden olyan politikai akciót elleneznek, amely ennek megvalósítására irányul.

Kovács Zoltán az M1-en felhívta a figyelmet, hogy az illegális bevándorlás nem csak magyar ügy, összekapcsolódik európai ügyekkel, érdekekkel. Azáltal pedig, hogy a magyar emberek véleménye nyomán a kormány a biztonságért és a terrorizmus ellen intézkedéseket hoz, az európai biztonságért és terrorveszély ellen is tesz.


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Varga Mihály: Tavaly egy havi keresettel több maradt az embereknél

    Varga Mihály: Tavaly egy havi keresettel több maradt az embereknél

    A keresetek 59 hónapja, gyakorlatilag öt éve folyamatosan nőnek, a tavalyi emelkedésnek köszönhetően egyhavi fizetéssel több maradt az embereknél – így kommentálta Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter az M1 aktuális csatornán a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) legfrissebb adatait.

  • Hivatalos: Átnevezik a 3-as metró állomásait

    Hivatalos: Átnevezik a 3-as metró állomásait

    Négy állomás neve is változik majd az M3-as metrófelújítás befejezésének idejére. Lapunkban már bemutattuk a megújuló állomások látványterveit, amelyekből kiderült: az Árpád híd elnevezés helyett gyakorolhatjuk a Göncz Árpád Városközpont, míg az Újpest Városkapu helyett Újpest vasútállomás lesz majd olvasható.