EUR: 316,40 Ft
CHF: 281,87 Ft
2019. március 24., vasárnap
Gábor, Karina

Egyéb Kecskemét

Népszerű a nyugdíjasok körében a szabadegyetem

Kétszáz hallgató vehette át oklevelét a Városháza dísztermében. A Harmadik Kor Egyeteme negyedik tanéve 2017 decemberben zárult le. A Kecskeméten és környékén élő nyugdíjasok számára szervezett előadás-sorozatnak idén is lesz folytatása.

Váci Mihály Építs tetőt című versével köszöntötték azokat a „volt” hallgatókat, akik részt vettek a Kecskeméti Harmadik Kor Egyeteme előadásain. A 2017. évi szemeszterre beiratkozott nyugdíjasok közül kétszázan vehettek át oklevelet a Városháza dísztermében.


A Harmadik Kor Egyeteme program a Kecskeméten és környékén élő nyugdíjasok számára szervez kultúratudományi, gazdasági, történelmi, pszichológiai tárgyú előadásokat neves előadók tolmácsolásában.
fotó: Banczik Róbert

Az eseményen köszöntőt mondott Mák Kornél alpolgármester, aki az élethosszig tartó tanulás fontosságáról beszélt. A Harmadik Kor Egyeteme program a Kecskeméten és környékén élő nyugdíjasok számára szervez kultúratudományi, gazdasági, történelmi, pszichológiai tárgyú előadásokat neves előadók tolmácsolásában.

A szabadegyetem előadás-sorozata a Pécsi Tudományegyetem, a Kecskeméti Nyugdíjas Klubok Megyei Jogú Városi Szövetsége és a Bács-Kiskun Megyei Tudományos Ismeretterjesztő Társulat szervezésében, Kecskemét Megyei Jogú Város támogatásával valósult meg. A népszerű programsorozatnak természetesen hamarosan folytatása is lesz.

Kapcsolódó Cikkek