2019. január 21., hétfő
Ágnes

Egyéb Tatabánya

Népszerű volt a Jégpályák Éjszakája

A Tatabányai Jégpálya is csatlakozott az országosan megrendezett Jégpályák Éjszakája című rendezvényhez. Ingyenes oktatással, ügyességi játékokkal és nagyszerű koktélokkal vártak mindenkit a jégpályán múlt szombaton.

– Igyekeztünk minél színesebb programot összeállítani – mondta el Moravcsik-Fecskés Orsolya, az intézmény ügyvezetője. – Este tíz óráig tartunk nyitva, így ma meghosszabbított nyitvatartással várunk mindenkit. Azt gondolom, a látogatók magas létszáma jól mutatja, hogy a tatabányaiaknak igenis van igényük arra, hogy rendszeresen hasonló rendezvények legyenek a műjégpályán.


A résztvevők is úgy érezték, magával ragadó a program hangulata.

– Izgalmasnak tűnt a rendezvény, ezért jöttünk ki – fogalmazott Huncsik Helga. – Korcsolyázni amúgy is szeretünk, de ilyenkor a körítés is fantasztikus, nagyon jól érezzük magunkat.

A hangulatot tovább fokozta, hogy az épületet és a pályát színes lámpákkal világították meg, emellett füstgépekkel is fűszerezték az estét.

Kapcsolódó Cikkek

  • Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Tomek Zoltán élete csatáját vívja. Ismét. A Nyíregyháza Spartacus szurkolójának megsegítésére árverés indult: egy olyan Szpari felsőre lehet licitálni, melyet válogatott labdarúgók írtak alá – olvasható a nyíregyházi focicsapat hivatalos facebook oldalán.

  • Kibérelhető a civil ház

    Kibérelhető a civil ház

    Megújult a kerületi önkormányzat Civilháza – volt Corvini Domini épülete – a Táncsics utca 10. szám alatt. A felújítás költsége közel 35 millió forint. Az épület felújítása kívül-belül a Kerületgazda Szolgáltató Szervezet munkáját dicséri.