EUR: 321,76 Ft
CHF: 280,45 Ft
2018. október 17., szerda
Hedvig

Egyéb Tatabánya

Népszerű volt a Jégpályák Éjszakája

A Tatabányai Jégpálya is csatlakozott az országosan megrendezett Jégpályák Éjszakája című rendezvényhez. Ingyenes oktatással, ügyességi játékokkal és nagyszerű koktélokkal vártak mindenkit a jégpályán múlt szombaton.

– Igyekeztünk minél színesebb programot összeállítani – mondta el Moravcsik-Fecskés Orsolya, az intézmény ügyvezetője. – Este tíz óráig tartunk nyitva, így ma meghosszabbított nyitvatartással várunk mindenkit. Azt gondolom, a látogatók magas létszáma jól mutatja, hogy a tatabányaiaknak igenis van igényük arra, hogy rendszeresen hasonló rendezvények legyenek a műjégpályán.


A résztvevők is úgy érezték, magával ragadó a program hangulata.

– Izgalmasnak tűnt a rendezvény, ezért jöttünk ki – fogalmazott Huncsik Helga. – Korcsolyázni amúgy is szeretünk, de ilyenkor a körítés is fantasztikus, nagyon jól érezzük magunkat.

A hangulatot tovább fokozta, hogy az épületet és a pályát színes lámpákkal világították meg, emellett füstgépekkel is fűszerezték az estét.

Kapcsolódó Cikkek

 • Urmánczy szobor a Daru-dombon

  Urmánczy szobor a Daru-dombon

  Felavatták az erdélyi származású Urmánczy Nándornak állított emlékművet a csepeli Daru-dombon.  A néhai országgyűlési képviselő társaival száz éve, 1918-ban alakította meg a Székely Nemzeti Tanácsot Erdély és Magyarország területi integritásának megőrzéséért, de a Védő Ligák Szövetségének alapítása is az ő nevéhez fűződik.

 • Vége! Kivezetik a lakás-takarékpénztárak állami támogatását

  Vége! Kivezetik a lakás-takarékpénztárak állami támogatását

  Az Országgyűlés kedden kivételes eljárásban határozott a lakás-takarékpénztárak állami támogatásának kivezetéséről. A döntés nem érinti a már megkötött lakás-előtakarékossági szerződéseket, az állami támogatás a törvény hatályba lépését követően megkötött, illetve meghosszabbított szerződések esetében nem jár majd.

 • Korszerű betegfelvételi központ várja a csepelieket is

  Korszerű betegfelvételi központ várja a csepelieket is

  Mostantól korszerűsített és bővített betegfelvételi központ fogadja a Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház és Rendelőintézet épületébe érkezőket. A fekvő- és a járóbetegek felvételének szétválasztásával gyorsabb lesz a regisztráció, és csökken a várakozási idő.