2019. október 23., szerda
Gyöngyi

Extra

Nótár Mary: Nagyon szeretnék majd egy babát

Teljesen egészséges Nótár Mary, aki korábban daganatos betegséggel küzdött. Az édesanyját gyászoló énekesnő rendíthetetlenül dolgozik tovább, de mint elmondta, nem adja fel azt az álmát sem, hogy egy nap édesanya lehessen.

Nótár Mary

Rendkívüli kitartásról tesz tanúbizonyságot, pedig rendkívül megterhelő évet tudhat maga mögött Nótár Mary. Az őt ért negatívumok ellenére Mary nem adja fel, teljes erőbedobással folytatta megkezdett feladatait, többek között a Sztárban Sztár + 1 kicsi munkálatait, amelyben hétről hétre kiemelkedően teljesít Radics Jani oldalán.


– Minden nehézségen túltettem magam. Sosem akartam bulvárhőssé válni, és a sok viszontagság ellenére úgy gondolom, jó úton halad az életem. A betegségem óta önmagamat menedzselem, mert korábban rengetegszer vállaltam túl magam, szétestem. 15 év után ezt az ember megérzi, de a februári műtétem megtanított arra, hogy nem szabad hajnal négykor is egyórás koncertet adnom, mert a testem azonnal jelez – vélekedett korábban Mary a Sztárban Sztár+1 kicsi sajtóeseményén.

Mint ismeretes, tavaly év elején egy közel egykilós miómát, vagyis daganatot távolítottak el Mary testéből, ami rendkívül megviselte az énekesnőt. Azóta keveset hallani az egészségi állapotáról, de a Lokállal kivételt tett, és néhány hónapja őszintén vallott állapotáról.


– Tökéletesen egészséges vagyok, folyamatos kontroll alatt tartanak a kiváló orvosaim. Gyógyszereket nem kell szednem, csak vitaminokat, és figyelnem kell az egészséges táplálkozásra is. A daganatban találtak rákos sejtet, és kiderült, hogy ez örökletes, a stressz hozta elő. A gyógyulásban sokat segített Isten, hiszek Jézusban, és tudom, hogy ő védett meg a komolyabb bajtól – osztotta meg akkor a Lokállal Mary, aki  arra is válaszolt, hogy betegsége sem tántorította el attól, hogy egy nap anyai feladatokat vállaljon.

– Mostanában nem gondolkodom ezen, még nem raktam magam teljesen rendbe lelkileg. Az eredményeim alapján nem kell lemondanom az anyaságról, és ha eljön a megfelelő pillanat és partner, akkor nagyon szeretnék egy babát.

Az utóbbi hetekben emberileg és művészileg is óriási teljesítményt nyújtott Mary a TV2 sikerműsora, a Sztárban Sztár + 1 kicsi színpadán, ahol Az Ének iskolájában megismert Radics Jani a partnere. Mary igazi felfedezésnek tartja Janit, akivel a műsor után is szívesen dolgozna együtt.

– Úgy gondolom, hogy a fiatalok nevelése nagyon fontos feladat, jelenleg is több feltörekvő tehetség útját egyengetem producerként. Mindig is nyomon követtem a fiatalok munkásságát, Janit is néztem minden héten Az Ének iskolájában. Olyan, mintha a kisöcsém lenne, aki fölött néha anyáskodhatok egy kicsit. Lassan kész férfi, de még szüksége van az útmutatásra, amit el is fogad. Én is sokat tanultam mellette, ritkán kellett ennyire intenzíven együtt dolgoznom egy duettpartnerrel, így meg kellett tanulnom feltétel nélkül bízni a képességeiben.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek