EUR: 312,87 Ft
CHF: 272,05 Ft
2018. február 23., péntek
Alfréd

Budapest XIV.kerület

Ő a mi képviselőnk!

Dr. Jelen Tamás a FIDESZ zuglói választókerületi elnöke lett a körzet országgyűlési jelöltje ( Fotó: Sáfár Tibor)

Január 8-án a Fidesz Zuglói Csoportja egyhangú szavazással országgyűlési képviselőjelöltnek javasolta Jelen Tamást. A Fidesz Zuglói Választókerületi Szervezete a javaslatot szintén egyhangúan támogatta.  A csoportgyűlésen több mint 80, a választókerületi szervezet ülésén több mint 60 fő vett részt.

Kapcsolódó Cikkek

 • Migránstelepet terveznek Soros szervezetei a szomszéd kerületbe?

  Migránstelepet terveznek Soros szervezetei a szomszéd kerületbe?

  A kertvárosi egyesületek mellett a zugló-alsórákosi civil szervezet is felemelte a szavát az ellen, hogy illegális bevándorlókat telepítsenek a XVI. kerületbe. Az Alsórákosi Civil Egyesület is jegyzi ugyanis azt a nyilatkozatot, amelyben hat szervezet az ellen tiltakozik, hogy a mátyásföldi Ikarus Ipari Parkot tulajdonló holland cég Soros György által támogatott szervezeteknek ingatlant adjon bérbe.

 • Bringás úton bringázni veszélyes!

  Bringás úton bringázni veszélyes!

  Nem mindennapi parkolást gátló oszlopokat helyeztek ki a népligeti felüljáró alá. Igaz, az oszlopok végül nem a parkolást, hanem a kerékpározást gátolják, sőt, a bringások testi épségét is veszélyezteti, hiszen a korlátok elhelyezésénél egész egyszerűen nem vették figyelembe, hogy a felüljáró alatt áthalad egy bicikliút is.

 • Erre vágynak 25-35 év közötti fiatalok

  Erre vágynak 25-35 év közötti fiatalok

  Saját lakás, gyerek és természetesen az egészség sem marad le a fiatalok kívánságlistájáról. A Fundamenta készített egy országos felmérést, ami alapján bátran kijelenthető, a 25 évüket betöltött fiataloknak, igen komoly terveik vannak.