EUR: 321,33 Ft
CHF: 284,53 Ft
2019. január 16., szerda
Gusztáv

Budapest XIV.kerület

Ő a mi képviselőnk!

Dr. Jelen Tamás a FIDESZ zuglói választókerületi elnöke lett a körzet országgyűlési jelöltje ( Fotó: Sáfár Tibor)

Január 8-án a Fidesz Zuglói Csoportja egyhangú szavazással országgyűlési képviselőjelöltnek javasolta Jelen Tamást. A Fidesz Zuglói Választókerületi Szervezete a javaslatot szintén egyhangúan támogatta.  A csoportgyűlésen több mint 80, a választókerületi szervezet ülésén több mint 60 fő vett részt.

Kapcsolódó Cikkek

 • Budapesten koncertezik a Linkin Park alapítója

  Budapesten koncertezik a Linkin Park alapítója

  Mike Shinoda, a Linkin Park alapítója, énekese, dalszerzője és zenei producere 2019 tavaszán a Papp László Budapest Sportarénában ad koncertet. A zenész Chester Bennington halála óta a művészetekbe menekült, az eredmény pedig a kritikusok által is elismert szólólemez, a Post Traumatic lett, amelynek vizuális részét is Shinoda maga filmezte és festette.

 • Tárolót a társasházakba!

  Tárolót a társasházakba!

  Pályázat útján szerezhetnek pénzt Belváros-Lipótváros társasházai, ha kerékpártárolót szeretnének létesíteni az ingatlanon belül.

 • Budapest madártávlatból

  Budapest madártávlatból

  Lenyűgöző légi felvételeivel meghódította a közösségi oldalakat, kedvenc témája Budapest, madártávlatból megörökítette már a főváros számos jellegzetes helyszínét, de szívesen csinál képeket sokfelé Magyarországon és szerte a világban.