EUR: 323,79 Ft
CHF: 283,86 Ft
2018. augusztus 21., kedd
Sámuel, Hajna

Budapest XIV.kerület

Ő a mi képviselőnk!

Dr. Jelen Tamás a FIDESZ zuglói választókerületi elnöke lett a körzet országgyűlési jelöltje ( Fotó: Sáfár Tibor)

Január 8-án a Fidesz Zuglói Csoportja egyhangú szavazással országgyűlési képviselőjelöltnek javasolta Jelen Tamást. A Fidesz Zuglói Választókerületi Szervezete a javaslatot szintén egyhangúan támogatta.  A csoportgyűlésen több mint 80, a választókerületi szervezet ülésén több mint 60 fő vett részt.

Kapcsolódó Cikkek

 • Nagytakarítás faltól falig

  Nagytakarítás faltól falig

  Elkezdődött a kerületben a Faltól falig elnevezésű program, amelynek keretében teljes egészében megtisztítják a járdákat, járdaszegélyeket, a zöldfelületeket a hulladékoktól és a guruló szeméttől.

 • Új helyszínek és új tematika az idei Bakáts Feszten

  Új helyszínek és új tematika az idei Bakáts Feszten

  Ferencváros önkormányzata augusztus 23. és 26. között rendezi meg a Bakáts Feszt elnevezésű összművészeti szabadtéri fesztivált, amelynek idén a Kálvin udvar, a Rombusz terasz és az Erkel utca ad helyet a zene, a tánc és a család jegyében.

 • Dombai Réka: Fantasztikus élmény volt

  Dombai Réka: Fantasztikus élmény volt

  A Vasas Akadémia négy játékosa is részese volt az U17-es leány kosárlabda-válogatott nagyszerű világbajnoki szereplésének. Minszkben negyedik lett a magyar csapat – egy kevés hiányzott a bronzéremhez –, amelyben a klub játékosa, Dombai Réka volt a legfiatalabb, mégis ő lett a csapat legeredményesebb játékosa.

 • Mobillal másképp

  Mobillal másképp

  A fényképezőgéppel kombinált mobiltelefonok megjelenése és különösen az okostelefonok térnyerése, folyamatos fejlődése óta ugrásszerűen megnőtt a mobiltelefonnal fényképezők száma.