2019. január 18., péntek
Piroska

Egyéb Kecskemét

Ők az idei Szalézi-díjazottak!

Három kecskeméti újságíró munkáját ismerték el a katolikus újságírás védőszentjéről elnevezett díjjal.

A 16 éve alapított kitüntetés létrehozói tiszteletüket és nagyrabecsülésüket szeretnék kifejezni a katolikus újságírás iránt. Január 22-én Bán János, a Kecskeméti Médiacentrum igazgatója, B. Radics Katalin, a Gong Rádió műsorvezető-hírszerkesztője, valamint Páncsics Hajnalka, a Baon és a Petőfi Népe szerkesztő-újságírója vehette át az elismerést dr. Bábel Balázs kalocsa-kecskeméti érsektől.

Bán János, a Kecskeméti Médiacentrum igazgatója, Páncsics Hajnalka, a Baon és a Petőfi Népe szerkesztő-újságírója, valamint B. Radics Katalin, a Gong rádió műsorvezető-hírszerkesztője. fotó: Banczik Róbert

Kapcsolódó Cikkek

  • Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Tomek Zoltán élete csatáját vívja. Ismét. A Nyíregyháza Spartacus szurkolójának megsegítésére árverés indult: egy olyan Szpari felsőre lehet licitálni, melyet válogatott labdarúgók írtak alá – olvasható a nyíregyházi focicsapat hivatalos facebook oldalán.

  • Kibérelhető a civil ház

    Kibérelhető a civil ház

    Megújult a kerületi önkormányzat Civilháza – volt Corvini Domini épülete – a Táncsics utca 10. szám alatt. A felújítás költsége közel 35 millió forint. Az épület felújítása kívül-belül a Kerületgazda Szolgáltató Szervezet munkáját dicséri.