EUR: 321,33 Ft
CHF: 284,66 Ft
2019. január 16., szerda
Gusztáv

Sport

Okostelefonban bámulta vérző fejét Ronaldo

Vérző fejjel vonult le a pályáról vasárnap Cristiano Ronaldo a Real Madrid–Deportivo la Coruna, 7-1-re végződő spanyol bajnoki meccs lefújása előtt négy perccel. Fabian Schär rúgta fejbe, miközben a portugál éppen gólt fejelt.

Hazai pályán tartott erődemonstrációt a Real Madrid: 7-1-es győzelmével gyakorlatilag eltaposta a kieső helyen tanyázó Deportivo la Coruna csapatát. Cristiano Ronaldo két góllal és egy gólpasszal vette ki a részét a sikerből, azonban nem teljesítménye miatt került ismét a címlapokra.


A 84. percben Lucas Vázquez adta be a labdát a tizenhatos területére, és Ronaldo bele is vetődött a lövésbe – ezzel megszerezve második gólját –, de nem csupán a labdát találta el a fejével, hanem Fabian Schär magasra emelt lábát is. A szemöldökéből rögtön elkezdett ömleni a vér. A Real orvosi stábja berohant a pályára, a portugál pedig miután talpra állt, kért egy okostelefont, hogy megnézhesse magát.

Az eset után Ronaldo nem ment vissza pályára, és mivel Zinédine Zidane-nak már nem volt több cseréje, a Királyi Gárda tíz emberrel fejezte be a mérkőzést.

Az ötszörös aranylabdás támadó december 9-én talált be utoljára és a Real Madridnak ez volt az idén az első győzelme. A csapat mindössze negyedik helyen áll a spanyol bajnokság tabelláján.

 EPA/Juan Carlos Hidalgo

Kapcsolódó Cikkek