EUR: 331,72 Ft
CHF: 301,54 Ft
2019. október 15., kedd
Teréz

Belföld

Orbán Viktor újra nagyapa lesz!

A Story információi szerint a miniszterelnök kisebbik lánya gyermeket vár, ami annyit jelent, hogy Orbán Viktor újra nagypapa lesz.

Sára tavaly ment férjhez, most viszont újabb mérföldkőhöz érkezett élete. A Story magazin úgy tudja, hogy Orbán Viktor lánya első gyermekét várja. A miniszterelnöknek egyáltalán nem új helyzet ez, hiszen 2016 júniusa óta, nagyobbik lányának, Ráhelnek az első gyermekének megszületése óta már gyakorolhatja a nagypapa szerepét. A miniszterelnök akkor annyit írt új családi posztjának betöltéséről, hogy “Nagypapának lenni jó!”

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Kormánypárti sikerek Budapesten

  Kormánypárti sikerek Budapesten

  A nyolcadik önkormányzati választáson a 23 fővárosi kerület közül tizennégyben ellenzéki, hétben kormánypárti  kettőben pedig a kormánypártok által támogatott független polgármesterjelölt nyert.

 • Holnaptól már nem lesz a Fidesz tagja Borkai Zsolt

  Holnaptól már nem lesz a Fidesz tagja Borkai Zsolt

  A külföldön tartózkodó Orbán Viktor, a Fidesz elnöke kérésére Kövér László, a Fidesz választmányának elnöke és Kubatov Gábor alelnök budapesti konzultációra hívta Borkai Zsoltot, a botrányba keveredett, ám vasárnap újraválasztott győri polgármestert.

 • Elgázolt egy embert a vonat Nyírbogdánynál

  Elgázolt egy embert a vonat Nyírbogdánynál

  Elgázolt egy embert a Záhonyból Ceglédre tartó vonat Nyírbogdánynál, emiatt 10-15 perccel nőhet a menetidő Nyíregyháza és Záhony között – írta a Mávinform hétfő kora este a honlapján.