EUR: 319,47 Ft
CHF: 282,08 Ft
2019. január 18., péntek
Piroska

Belföld

Összefestékezték az ÁSZ épületét Gulyás Mártonék

A mai nap folyamán indították akciójukat festékes palackkal Soros fizetett provokátorai Gulyás Mártonék, összefestékezték az ÁSZ épületét.

Az Állami Számvevőszék belvárosi épületét vették célpontba Gulyásék, az akciót a Slejm facebook oldalán élő videóval közvetítettek is.


Ne legyen az, hogy az állami intézményeket a hatalom birtokosai kényük és kedvük szerint használhassák fel – vezette fel Gulyás Márton aktivista a Slejm élő videós bejelentkezését szerdán.

A gyakorlott festék dobáló provokátor ezúttal narancssárga festékkel öntötte le az ÁSZ épületének külső falát, amit még rendőri  jelenlét során sem hagyott abba, végül a szervek lefogták és arrébb vitték, majd elkobozták tőle a festékes palackot.

Kaptak a falak, az üvegfelületek, mintegy 20-30 méter hosszan. Ha jól láttuk, még a rendőrök ruházata is szennyeződött.  „Orbán markában az ÁSZ” feliratú molinók is kikerültek. A járdát szalagkordonnal kerítették el a rendőrök. Gulyás vezetésével többek között azt skandálta a 10-20 fős anarchista „tömeg” – írja a Pesti Srácok.hu

Kapcsolódó Cikkek

 • Epermester Pincészet – Kaland

  Epermester Pincészet – Kaland

  Kimagasló évjáratú tahitótfalui eperből és dánszentmiklósi cigánymeggyből készült félédes gyümölcsbor házasítás.

 • Magasan vezet a Fidesz

  Magasan vezet a Fidesz

  Nem igazán veheti fel a versenyt a Fidesszel szemben egyik párt sem, ugyanis a biztos szavazók 53%-a támogatja a kormánypártot – derült ki a Századvég januári elemzéséből.

 • Korlátoznák a németek az orvosok elvándorlását

  Korlátoznák a németek az orvosok elvándorlását

  Bár évek óta az az ellenzéki narratíva, hogy a magyar orvosok az egészségügyi rendszer áldatlan állapotai miatt vállalnak külföldön munkát, Jens Spahn német egészségügy miniszter rácáfolt: Németországban legalább ekkora problémát okoz az évtizedes jelenség, olyannyira, hogy a németek uniós szabályozást szorgalmaznak.

 • Tovább fogyatkozik a Jobbik

  Tovább fogyatkozik a Jobbik

  Ismét tömegesen távoztak a Jobbikból. A választások óta darabokra hulló pártot ezúttal Veszprém megyében hagyták el heten, akiknek a szemét szintén szúrja a Jobbik kebelbarátsága a baloldallal.