EUR: 323,08 Ft
CHF: 286,58 Ft
2019. január 16., szerda
Gusztáv

Külföld

Összefogott az internet a kis jégemberért

Futótűzként terjed az interneten annak a kínai kisfiúnak a fotója, aki iskolája tantermében álldogál, teljesen kipirosodott arccal, jeges hajjal és szempillákkal, miközben osztálytársai nevetnek rajta.

A kisiskolás mindennap közel öt kilométert sétál hóban és fagyban, hogy időben beérjen a tanítási órákra. A megható kép láttán gyűjtés indult a fiú számára, akit ma már csak „jégsrácként” emlegetnek. A gyerek egyébként nővérével él együtt, ugyanis szüleinek munkájuk miatt egy másik városba kellett költözniük. A jótékonykodásból befolyt összegnek jó helye lesz, hiszen a kisdiák nem éppen az évszaknak megfelelő ruhában teszi meg az utat az iskolába.

/Fotó: Twitter

Kapcsolódó Cikkek

  • Így manipulálták a sajtót Sorosék

    Így manipulálták a sajtót Sorosék

    Rendszeresen írtak jelentéseket a  Soros-alapítvány vezetői Soros Györgynek a migrációs nyomás növekedésével. A migránsok számán és összetételén túl arról is beszámoltak, hogy miként tálalják ezt a közvélemény elé.

  • Hamburgert szolgált fel a Fehér Házban Trump

    Hamburgert szolgált fel a Fehér Házban Trump

    Az amerikai elnök, Donald Trump óriási hamburger party-t rendezett a Fehér Házban. Az elnök nem furcsa hóbortjának köszönhetően szolgált fel a patinás környezetben többféle gyorséttermi fogást, hanem a több mint három hete tartó részleges kormányzati leállás miatt – a Fehér Ház személyzetének többsége szabadságon van– volt kénytelen ezzel fogadni az amerikai főiskolai futball-bajnokság győztes csapatát.