EUR: 329,95 Ft
CHF: 299,82 Ft
2019. október 22., kedd
Előd

Extra

Összeköltözik szerelmével Király Viktor

Király Viktor szerelmes dallal tarolt A Dal előválogatóján, ahova barátnője, a gyönyörű modell, Anita is elkísérte. Szerelmük ugyan még csak öt hónapja tart, de a Lokálnak elárulták: az első perctől kezdve komoly terveik vannak egymással.

A Budapest girl című dal egy olyan fővárosi lányról szól, aki anno összetörte Viktor szívét. Próbáltuk kideríteni, hogy ki lehet ez a titokzatos lány, ám Viktor állítja: nem egy konkrét személyről van szó.


– A dal egy életérzés, egy szituáció, amelyet legtöbben már bizonyára átéltünk. Mindenki volt már szerelmes, és bizonyára csalódott is. Bevallom, az eredeti koncepció nem volt ennyire szerelmes, Anita tette azzá. Amikor megismertem, olyan érzések kerítettek hatalmukba, amelyeket nem tudtam nem beépíteni a dalba, így a régi emlékeimet vegyítettem a jelenlegi érzéseimmel – magyarázta Viktor, aki végül szerelmét a videóklipben is megmutatta.

– Egy idegennel nem tudtam volna olyan őszintén bemutatni, hogy milyen csodálatos dolog a szerelem. Ráadásul a mosolyával már számos reklámfilmben szerepelt, így nem újdonság neki kamerák előtt szerepelni – mondta az énekes, akinek barátnője azt is elárulta, hogy milyen típusú lányok tetszenek Viktornak leginkább.


– Szereti a magas, barna hajú, barna szemű lányokat, állítólag olyan az ideálja, mint amilyen én vagyok – mesélte nevetve Anita, aki azt is elárulta, hogy hamarosan szorosabbra fűzik a kapcsolatukat.

– Az első randink a szülővárosomban, Kecskeméten volt. Talán másoknak furcsa lehet, hogy ilyen gyorsan haladtunk, de nekünk az első perctől nagyon egyértelmű volt, hogy komoly terveink vannak egymással, hamarosan össze is költözünk – mesélte Anita, akinek a családja is megkedvelte Viktort.

– Először kicsit meglepődtek, hogy egy hírességgel jöttem össze, de természetesen nagyon örültek. Már a tévében is nagyon szimpatikus volt nekik, élőben meg még inkább. Simán el tudom képzelni, hogy ő lesz a férjem és egyszer talán a gyerekeim apja is.

Király Viktor és barátnője, Anita
(fotó: Cser Dániel)

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek