EUR: 321,33 Ft
CHF: 284,66 Ft
2019. január 16., szerda
Gusztáv

Egyéb XX.kerület

Ötvenmilliót kapunk útfelújításra

Földesi Gyula, a Fidesz 16. választókerületi elnöke közösségi oldalán jelentette be, hogy Magyarország kormánya ötvenmillió forinttal támogatja Pesterzsébetet, amelyből belterületi utak és járdák felújítása kezdődhet meg.

Éppen egy éve a Lokál Extra hívta fel a figyelmet a képen is látható Téglagyár téri, már veszélyes méretű kátyúkra, amit az önkormányzat másfél hónap alatt tudott eltüntetni.

Kapcsolódó Cikkek

 • Hurrá, havas új év!

  Hurrá, havas új év!

  Havazással köszöntött be az új év első hétvégéje. A Normafán és a budai hegyekben megjelentek a környéken élő családok, előkerültek a szánkók és a csúszkák, de volt, aki egyszerűen túrázni ment fel a hegyekbe, hogy a csodálatos tájban gyönyörködve tegyen kirándulást.

 • Jégtáncoljunk!

  Jégtáncoljunk!

  Egészen február végéig várja a téli sportok kedvelőit Csepel jégpályája a Szent Imre téren, amelyet a Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség Team Passion jégtáncszakosztálya tagjainak produkciójával nyitottak meg.

 • Sziesztakorizás

  Sziesztakorizás

  Február végéig várja a jégkorcsolyapálya a Szieszta Pontra látogató kicsiket és nagyokat. A téli sportot kedvelő kerületi lakosok hétfőtől vasárnapig 8–14 óráig, valamint 15–20 óráig tudják használni a jégpályát.