2019. január 21., hétfő
Ágnes

Egyéb Hódmezővásárhely

Parázs mérkőzések a jégen

Ismét tetőtől talpig védőfelszerelésbe öltözött sportolók lepték el a hódmezővásárhelyi jégpályát, hiszen negyedik alkalommal rendezték meg az Amatőr Jégkorong Kupát. A torna egy napot csúszott a január 13-i esős idő miatt, ezért a vártnál kevesebb csapat lépett a pályára másnap, január 14-én.

Három csapat, a szegediel, a szarvasiak és a hódmezővásárhelyiek küzdöttek az elsőségért a január 14-i amatőr jégkorong tornán.

Három csapat küzdött meg egymással. A jó hangulatú tornát a szarvasiak nyerték, őket szorosan követte a szegedi csapat, a vásárhelyiek pedig harmadikok lettek.

A meccseken az úgynevezett grundhoki szabályait alkalmazták.

Kapcsolódó Cikkek

  • Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Tomek Zoltán élete csatáját vívja. Ismét. A Nyíregyháza Spartacus szurkolójának megsegítésére árverés indult: egy olyan Szpari felsőre lehet licitálni, melyet válogatott labdarúgók írtak alá – olvasható a nyíregyházi focicsapat hivatalos facebook oldalán.

  • Kibérelhető a civil ház

    Kibérelhető a civil ház

    Megújult a kerületi önkormányzat Civilháza – volt Corvini Domini épülete – a Táncsics utca 10. szám alatt. A felújítás költsége közel 35 millió forint. Az épület felújítása kívül-belül a Kerületgazda Szolgáltató Szervezet munkáját dicséri.