2018. március 19., hétfő
József, Bánk

Extra

Paris Hiltont hatalmas gyűrűvel jegyezték el

A dúsgazdag szállodalánc-örökösnő nem is kívánhatott volna szebb új évet, hiszen párja, Chris Zylka megkérte a kezét. A férfi egy akkora jegygyűrűt húzott Paris Hilton ujjára, hogy az alig fért rá a feledhetetlen pillanatot megörökítő fotóra.

Ez persze nem meglepő, hiszen a milliárdos menyasszony talán sértőnek találta volna, ha egy visszafogottabb darabbal szúrják ki a szemét. Azt azonban még nem lehet tudni, mikorra tervezik a lagzit, ám az eljegyzési ékszerből egyértelműen arra lehet következtetni, hogy hatalmas, világraszóló esküvő lesz.

Kapcsolódó Cikkek

  • Kézrátétellel gyógyít Papadimitriu Athina

    Kézrátétellel gyógyít Papadimitriu Athina

    Papadimitriu Athina élete örökre megváltozott, amikor 23 éves öccsét tragikus hirtelenséggel elvesztette. A színésznő szerette jelenlétét a mai napig érzi, és az idő során egy olyan technikát is megtanult, amellyel képes mások testét és lelkét is meggyógyítani.

  • Saját képletét akarta a sírjára Hawking

    Saját képletét akarta a sírjára Hawking

    Hetvenhat évesen, a Pi világnapján hunyt el Stephen Hawking, minden idők egyik legkiválóbb elméleti fizikusa. Élete nagy részét egy gyógyíthatatlan betegsége miatt saját teste fogságában töltötte, ám elméje mindeközben csúcssebességgel szárnyalt.