EUR: 323,94 Ft
CHF: 277,90 Ft
2018. július 18., szerda
Frigyes

Extra

Paris Hiltont hatalmas gyűrűvel jegyezték el

A dúsgazdag szállodalánc-örökösnő nem is kívánhatott volna szebb új évet, hiszen párja, Chris Zylka megkérte a kezét. A férfi egy akkora jegygyűrűt húzott Paris Hilton ujjára, hogy az alig fért rá a feledhetetlen pillanatot megörökítő fotóra.

Ez persze nem meglepő, hiszen a milliárdos menyasszony talán sértőnek találta volna, ha egy visszafogottabb darabbal szúrják ki a szemét. Azt azonban még nem lehet tudni, mikorra tervezik a lagzit, ám az eljegyzési ékszerből egyértelműen arra lehet következtetni, hogy hatalmas, világraszóló esküvő lesz.

Kapcsolódó Cikkek

 • Túl szexi nagyi – Fotók!

  Túl szexi nagyi – Fotók!

  Hosszú szőke hajzuhatag, bomba test – Gina Stewartról azt hihetnénk, hogy egy fiatal modell, aki szexi képeivel szeretne bekerülni a divatszakmába.

 • Megnősül a 65 éves Hasselhoff

  Megnősül a 65 éves Hasselhoff

  A 65 éves David Hasselhoff harmadszor is „igába hajtja a fejét”. A Knight Rider és a Baywatch sztárja két hét múlva feleségül veszi 28 évvel fiatalabb modell barátnőjét, a 37 éves Hayley Robertst.

 • Tengerparton nyaralnak a magyar sztárok

  Tengerparton nyaralnak a magyar sztárok

  A magyar hírességek is bevették a tengerpartokat, hogy kipihenjék az egész éves hajtást. Van, aki nagy családi nyaralást tervezett, más közösen romantikázik szerelmével vagy éppen a barátaival töltődik fel a világ különböző helyein.