EUR: 321,25 Ft
CHF: 284,65 Ft
2019. január 17., csütörtök
Antal, Antónia

Extra

Pasipéntek: Lasse az igazi norvég félisten

627 ezren követik az Instagramon a világ egyik legszexibb katonáját, a norvég félistent, Lasse Lokken Matberget. A 32 éves tengerészgyalogost ostromolják a nők, imádják hosszú haját és szakállát. Lasse hadnagy ugyanakkor szereti az állatokat, a gyerekeket, és zavarba jön, amikor a rajongók fotózkodni akarnak vele. Lehet, hogy már túl tökéletes? Az egyik lapnak azt mesélte, kicsiként nem volt valami népszerű, ugyanis csúnya fogai miatt gyakran csúfolták. Most már a mosolya is tökéletes.

Kapcsolódó Cikkek

 • Napi 40 ezret költött Curtis drogra

  Napi 40 ezret költött Curtis drogra

  Curtis úgy döntött végleg leszámol a démonjaival és bevonul a rehabra. A magyar sztárvilágban többen vannak, akik megjárták a drogpoklot,  de sikerült felállniuk a padlóról és azóta sikert sikerre halmoznak.

 • Gór Nagy Mária még nem látta újszülött unokáját

  Gór Nagy Mária még nem látta újszülött unokáját

  Megszületett Gór Nagy Mária negyedik unokája. A színésznő elsírta magát, mikor megtudta, hogy kisebbik fia, András édesapa lett, bár a rengeteg teendő mellett még nem volt ideje meglátogatni a család legújabb tagját.

 • Saját apját perelte be Rihanna

  Saját apját perelte be Rihanna

  Egyre népszerűbb Rihanna saját divatmárkája, a Fenty. A cégnév az énekesnő teljes nevéből, a Robyn Rihanna Fentyből származik, és nemrég édesapja, Ronald Fenty is indított egy vállalkozást ezzel a névvel.