EUR: 316,40 Ft
CHF: 281,87 Ft
2019. március 24., vasárnap
Gábor, Karina

Extra

Pataky Attila: A feleségem egy 120 éves varázsló

Pataky Attila, az Edda frontembere két válás után három éve vette el feleségül a huszonnyolc évvel fiatalabb Orsit, akivel immár kilenc éve együtt van jóban-rosszban. Az énekes szerint felesége nemcsak Edda-rajongó, hanem Attila-fan is. Rajongásuk egymás iránt kölcsönös, a frontember is bolondul Orsiért.

A rocker életében ugyan számtalan nő megfordult, ám senki nem tudott olyan hatással lenni rá, mint Orsi, akire valóságos hősnőként tekint.


– Minden tiszteletem a feleségemé, hogy tolerálja azt az életmódot, amit rockerként folytatok. Ő egy igazi hősnő, aki sok éve állja a sarat. Képes hozzám alkalmazkodni, velem együtt lüktetni, ehhez pedig nem kevés kitartásra van szükség – kezdte Attila, aki szerint Orsi Mérleg-jegye tökéletesen kiegészíti az ő vehemens természetét.

– Orsi nagyon sokszor visszahúz a talajra, a valóságba, amikor nekem nagyon elszállnak az álmaim, a vágyaim vagy épp brutál módon túlhajtom magam. Nagy szerencse, hogy a spirituális érdeklődésünk teljesen megegyezik, másképp nem is tudnánk együtt élni. Ő egy varázsló, akit a szakrális dolgok gyakran sokkal hamarabb megérintenek, mint engem. Ezt úgy kell elképzelni, hogy Orsi néha százhúsz éves, borzasztóan tapasztalt, kitartó egyéniség, nyilván varázsló – magyarázta Attila.


Pataky nem csupán a mindennapokban, a zenében is gyakran kikéri felesége véleményét, sőt, szerzeményeit is elsőként neki mutatja meg.

– Amikor megírok egy dalt, elsőként Orsinak mutatom meg, aki követi a munkám minden egyes fázisát. Mindig ott van velem a koncerteken, és legnagyobb örömömre édesanyját is hozza, aki a másik nagyon fontos nő az életemben. Gyöngyike esetében az összes anyósvicc bukik. Ő egy olyan szeretetteljes nő, aki nem tüzet szít, sokkal inkább tüzet olt. Ott bulizik velünk, hisz kortalan lény, akárcsak én. Ez a két csodás nő duplán védelmez engem, legfőképpen saját magamtól – fejtette ki a hatvanhat éves rocklegenda, akinek a szerelemhez bizonyos külső és belső adottságok helyett valami más kell.

– Nincs női ideálom, nekem egyfajta áramütés kell ahhoz, hogy két lélek között elinduljon valami erős vibrálás. Soha nem veszek el a részletekben, Orsi az egész lényével hat rám. Van, hogy ennyi év elteltével is nekem szegezi a kérdést, miért pont én. Szerethetnék annyi mindenki mást, lenne annyi lehetőségem, de én csak őt akarom. Jelen pillanatban egyedül őt tudom szeretni, és ez a pillanat immár kilenc éve tart – magyarázta Attila.

A frontember mindennap köszönetet mond ezért és a világ legszerencsésebb emberének tartja magát.

–Mélységesen hálás vagyok a teremtő Istennek, hogy Pataky Attila lehetek. Az a Pataky Attila, aki Miskolcról jött, és az állig érő szegénységből ki tudott törni és megtalálta az igazit, akit kétségkívül az őrangyalok küldtek – mondta.

Pataky Attila és felesége, Orsi (Fotó: Máté Krisztián)

 

Kapcsolódó Cikkek

  • Stanley Kubrick 20 éve halt meg

    Húsz éve, 1999. március 7-én halt meg Stanley Kubrick, a filmtörténet egyik legnagyobb hatású rendezője, a Spartacus, a Lolita, a 2001: Űrodüsszeia, a Mechanikus narancs, a Ragyogás, a Tágra zárt szemek alkotója.