2018. október 18., csütörtök
Lukács

Extra

Pécsi Ildikó alig várja, hogy újra nagymama legyen

Pécsi Ildikóról és családjáról hosszú hónapok óta csak elkeserítő híreket hallhattunk. A művésznő, ha épp nem fia exnejével, Pártos Csillával pereskedett, a saját és a férje egészségügyi állapota miatt aggódhatott. Most azonban határtalan a boldogsága: unokája születik. 

Hosszú hónapok szomorúsága után újra tud mosolyogni Pécsi Ildikó. A színésznő alig várja, hogy megszülessen az unokája és újra nagymama legyen. Mint ismert, a művésznő fia, Szűcs Csaba és Pártos Csilla többéves vívódás után három évvel ezelőtt mondta ki hivatalosan a válást, ám a családban azóta sincs béke. Szinte nem volt olyan hónap, hogy a családnak ne kellett volna bíróságra mennie, ugyanis a rokontartási per mellett a vagyonmegosztásban sem sikerült megegyezniük. Az évek óta tartó viszály miatt Ildikó és unokája, Csabika fokozatosan eltávolodtak egymástól, olyannyira, hogy évek óta nem beszélnek.


– Bár Ildikó és férje egészségi állapota rendkívül megromlott, nagyon sok erőt ad nekik az újabb unoka érkezése, hiszen a nagyobbikat évek óta nem látták. Csaba is nagyon boldog, hogy ismét családot alapíthat, a párjával ugyanis nagyon harmonikus a kapcsolatuk – mondta el a Star magazinnak egy ismerős. Korábban a Storynak a tizenkilenc éves unoka is nyilatkozott:

– Az, hogy nem keresem a nagyszüleimet, nem bosszú, nem harag vagy rosszindulat, egyszerűen elfogyott a kapcsolatunk – mondta, majd hozzátette: ha nagyszülei hívnák, mert találkozni szeretnének vele, rajta nem múlik, de ilyen megkeresés nem érkezett.


Ma már nehéz elképzelni, de a színésznő és Csabi közötti kapcsolat egykor példaértékű volt, hiszen nem sok nagymama mondhatja el magáról, hogy könyvet írt vagy épp gyerekparadicsomot épített unokájának a kertben. Ildikó viszont ilyen nagymama volt, és talán lesz a jövőben is, ha fia új kapcsolatából megszületik második unokája, akiről egyelőre nagyon szűkszavúan nyilatkozott a színésznő.

– Falusi lányként nőttem fel, így nagyon babonás vagyok. Egyelőre nem beszélek erről, de hamarosan érkezik a gólya. Óriási ajándék lenne az élettől, ha még egyszer átélhetném az unokázást – mondta a Blikknek Ildikó.

Ennyi családi dráma és megrázkódtatás után a színésznő joggal vágyik a boldogságra, és a kis unoka talán elég erőt ad majd nekik az újrakezdéshez és az évekkel ezelőtt romba dőlt család újraépítéséhez.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Michael Bublé visszavonul?

  Michael Bublé visszavonul?

  Michael Bublé világhírű kanadai dzsesszénekes véget vetett a visszavonulásáról elterjedt pletykáknak: az új albummal jelentkező Grammy-díjas előadó szerint félreértették a szavait.

 • Szandi: Anyu álmát váltottam valóra

  Szandi: Anyu álmát váltottam valóra

  Szandi és Vastag Csaba óriási bravúrt hajtottak végre a TV2 Csak show és más semmi című műsorában, mikor légtornász mutatványukkal megnyerték az első adást.

 • Dakota szexi hassal cáfolja a terhességet

  Dakota szexi hassal cáfolja a terhességet

  Nemrég arról írtak a lapok, hogy az „…ötven árnyalata”-filmek sztárja, Dakota Johnson és kedvese, a Coldplay frontembere, Chris Martin első gyermeküket várják. Nemrég az énekes házánál rózsaszín és kék lufikat fotóztak, és a fotósok azt hitték, hogy babaváró parti volt, de állítólag csak Dakota születésnapját ünnepelték.

 • Humorral üti el a változókort Szulák Andrea

  Humorral üti el a változókort Szulák Andrea

  Szulák Andrea 3 évvel ezelőtt vált el gyermeke édesapjától, s azóta főleg kislányára, Rozinára, és a munkájára koncentrál, azon belül is kiváltképp a Menopauza című musicialre.