2018. február 21., szerda
Eleonóra

Extra

Pécsi Ildikó alig várja, hogy újra nagymama legyen

Pécsi Ildikóról és családjáról hosszú hónapok óta csak elkeserítő híreket hallhattunk. A művésznő, ha épp nem fia exnejével, Pártos Csillával pereskedett, a saját és a férje egészségügyi állapota miatt aggódhatott. Most azonban határtalan a boldogsága: unokája születik. 

Hosszú hónapok szomorúsága után újra tud mosolyogni Pécsi Ildikó. A színésznő alig várja, hogy megszülessen az unokája és újra nagymama legyen. Mint ismert, a művésznő fia, Szűcs Csaba és Pártos Csilla többéves vívódás után három évvel ezelőtt mondta ki hivatalosan a válást, ám a családban azóta sincs béke. Szinte nem volt olyan hónap, hogy a családnak ne kellett volna bíróságra mennie, ugyanis a rokontartási per mellett a vagyonmegosztásban sem sikerült megegyezniük. Az évek óta tartó viszály miatt Ildikó és unokája, Csabika fokozatosan eltávolodtak egymástól, olyannyira, hogy évek óta nem beszélnek.


– Bár Ildikó és férje egészségi állapota rendkívül megromlott, nagyon sok erőt ad nekik az újabb unoka érkezése, hiszen a nagyobbikat évek óta nem látták. Csaba is nagyon boldog, hogy ismét családot alapíthat, a párjával ugyanis nagyon harmonikus a kapcsolatuk – mondta el a Star magazinnak egy ismerős. Korábban a Storynak a tizenkilenc éves unoka is nyilatkozott:

– Az, hogy nem keresem a nagyszüleimet, nem bosszú, nem harag vagy rosszindulat, egyszerűen elfogyott a kapcsolatunk – mondta, majd hozzátette: ha nagyszülei hívnák, mert találkozni szeretnének vele, rajta nem múlik, de ilyen megkeresés nem érkezett.


Ma már nehéz elképzelni, de a színésznő és Csabi közötti kapcsolat egykor példaértékű volt, hiszen nem sok nagymama mondhatja el magáról, hogy könyvet írt vagy épp gyerekparadicsomot épített unokájának a kertben. Ildikó viszont ilyen nagymama volt, és talán lesz a jövőben is, ha fia új kapcsolatából megszületik második unokája, akiről egyelőre nagyon szűkszavúan nyilatkozott a színésznő.

– Falusi lányként nőttem fel, így nagyon babonás vagyok. Egyelőre nem beszélek erről, de hamarosan érkezik a gólya. Óriási ajándék lenne az élettől, ha még egyszer átélhetném az unokázást – mondta a Blikknek Ildikó.

Ennyi családi dráma és megrázkódtatás után a színésznő joggal vágyik a boldogságra, és a kis unoka talán elég erőt ad majd nekik az újrakezdéshez és az évekkel ezelőtt romba dőlt család újraépítéséhez.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Zámbóék nem tudnak megegyezni a lagziról

  Zámbóék nem tudnak megegyezni a lagziról

  Zámbó Krisztián és kedvese, Zsuzsi kisebb-nagyobb megszakításokkal immár hét éve alkotnak egy párt. Kapcsolatuk most új szintre érkezett, ugyanis a harmincnyolc éves énekes megkérte szerelme kezét, aki egyelőre kitért a válasz elől.

 • Gallusz Niki: Nyaralással ünnepelte diplomáját

  Gallusz Niki: Nyaralással ünnepelte diplomáját

  Gallusz Niki sikeres színésznőként csak ritkán engedheti meg magának, hogy lelkiismeret-furdalás nélkül hetekre külföldre utazzon. Az új év azonban kikapcsolódással indult, hiszen kedvesével San Pedro szigetére látogattak.

 • Nővére nyomdokaiba lép Lottie Moss

  Nővére nyomdokaiba lép Lottie Moss

  A Berlini Filmfesztiválon mutogatta szexi combjait Kate Moss húga, Lottie Moss. A 20 éves modellért a világ legnagyobb divatházai versengenek, szakértők szerint éveken belül sikeresebb lehet, mint a nővére, ezt leginkább szexi idomainak és szögletes arcának köszönheti.