EUR: 317,60 Ft
CHF: 280,86 Ft
2019. január 19., szombat
Sára, Márió

Extra

Peller Mariann: Előző életemben hímsoviniszta disznó voltam

Peller Mariann szerint mindenkivel történnek megmagyarázhatatlan, ép ésszel felfoghatatlan dolgok, és ez alól természetesen ő sem kivétel. Számtalanszor bizonyosságot nyert már számára a láthatatlan világ létezése: látott szellemet, előfordult, hogy egy tárgy megmozdult mellette, jelezve, hogy nincs egyedül, és azt is pontosan tudja, hogy előző életében férfi volt.

Peller Mariannt, a Life tv Utazás a lelked körül című műsorának műsorvezetőjét a húszas évei elején kezdte el érdekelni a spiritualitás, amikor is a Színház- és Filmművészeti Egyetem felvételijén valami egészen elképesztő dolog történt vele.


– A váróban ültem, én voltam a soron következő, amikor a fotel hirtelen megmozdult mellettem. Kértem azt a valamit vagy valakit, hogy ha azért van itt, hogy segítsen, akkor mozduljon meg még egyszer. Ahogy ezt kimondtam, újra megmozdult. Azt gondoltam, hogy jó, akkor most vagy hülye vagyok, vagy fel fognak venni – kezdte lapunknak a műsorvezető, akivel a későbbiekben is előfordult, hogy első ránézésre hátborzongató élményben volt része.

– A kollégiumi szobámban egyedül feküdtem az ágyban, nem tudtam elaludni. Amikor álomba zuhantam volna, kopogást hallottam. Kinyitottam az ajtót, de nem volt ott senki. Ezt eljátszottam kétszer, majd a harmadiknál már csak felültem, és egy fehéres, átlátszó alakot láttam az ágy végében, aki hamarosan elindult felém. Abban a pillanatban a szívemet valami melegség és biztonságérzet öntötte el, tudtam, hogy jó szándékú jelenséggel van dolgom. Hozzáért egy tárgyhoz, amely elkezdett valami furcsa hangot kiadni. Ez a tárgy a szobatársnőm párjához volt köthető, akinek az édesanyja épp akkor hunyt el. Ráadásul amikor utoljára beszéltek egymással, az anyukája azt mondta a srácnak, hogy szeretné látni, hol és milyen körülmények között él a szerelme. Ezért járhatott az elhunyt édesanya a mi kollégiumi szobánkban – magyarázta Mariann, aki egy darabig azt hitte, hogy csak túl élénk a fantáziája, de idővel belátta: nem csak a fizikai világ létezik.


Ezt követően elkezdett komolyabban foglalkozni a témával, elvégzett egy spirituális választerápiával foglalkozó tanfolyamot, rendszeresen ingázik, és egy olyan utaztatáson is részt vett már, amelyből kiderült: előző életében férfi volt.

– Mindig is úgy éreztem, hogy előző életemben férfi voltam, ráadásul egy hímsoviniszta disznó, akinek most meg kell tanulnia, milyen női testben boldogulni. Számtalanszor ért hátrányos megkülönböztetés amiatt, hogy nő vagyok, és még szőke is. Butának hittek az emberek. Egy utaztatás során megbizonyosodtam arról, hogy előző életemben valóban férfi voltam, csak nem hímsoviniszta, hanem depressziós, akinek megváltás volt a halál. Harcoltam a hazámért, és sok kegyetlenséget, erőszakot éltem át, ami rengeteg tanulsággal szolgált a jelenlegi életemre nézve. Ma már tudom, hogy az életben nem harcolni, hanem játszani kell – mondta Mariann, akit egykor olyannyira hatalmába kerített az ezotéria, hogy rövid időre angyalfüggővé vált.

– Volt, hogy késve indultam el otthonról, és az angyalokat hibáztattam, hogy miért nem küldik már a buszt, ha egyszer azt kértem tőlük. Idővel megtanultam, hogy nem kérhetem mindig az égieket, hogy oldják meg azt, amit én itt lent elszúrtam. Mára megtaláltam az arany középutat, és ha nem is ilyen apró-cseprő dolgokban, de továbbra is gyakran kérem az angyalok segítségét.

Peller Mariann

 

Kapcsolódó Cikkek