2019. január 22., kedd
Artúr, Vince

Belföld

“Addig b…lak, amíg szét nem durran az édes kis pi…d!” – üzente a tűzoltóparancsnok

Azonnali hatállyal felmentette a munkavégzés alól az egyik megyei katasztrófavédelmi igazgatóság vezetőjét a BM országos katasztrófavédelmi főigazgatója. A lánglovagok.hu egy obszcén tartalmú Viber-üzenetet közölt, amelyet egy – korábban az érintett katasztrófavédelmi szervnél dolgozó – fiatal nő juttatott el hozzájuk.

A lánglovagok portál szerint a huszonéves hölgy szexuális kapcsolatot folytatott a megyei igazgatóval, akiről azonban kiderült, hogy nemcsak ezzel a nővel, hanem másokkal is viszonyba keveredett.


„B. elmondása szerint munkaidőben rendszeres volt a tipi-tapi, obszcén igazgatói megnyilvánulás, egy alkalommal munkaidőben még szexeltek is az egyik irodában. A kapcsolatnak végül tavaly októberben vetett véget a lány, majd felmondott. Utolsó munkanapján a kirendeltségvezető figyelmeztette, hogy jobban teszi, ha hallgat” – írta a lánglovagok.hu.

A portál szerint a nő levélben értesítette a történtekről az OKF vezetését.


– A levél kézhezvételét követően a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság főigazgatója haladéktalanul lépéseket tett. A súlyosan etikátlan viselkedés miatt megtörtént az érintett vezető személyi felelősségre vonása, aki a holnapi naptól távozik a katasztrófavédelemtől – tájékoztatta lapunkat Hajdu Márton tűzoltó alezredes, szóvivő.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek