2018. április 21., szombat
Konrád

Extra

Pintér Tibor: Remélem, nem újul ki édesanyám rákja

Súlyos betegséggel küzd Pintér Tibor édesanyja. Miközben a színész legújabb, nagyszabású premierjére készül, hihetetlen emberi dráma játszódik le benne: szeretett édesanyja évekkel ezelőtt már legyőzte a méhnyakrákot, de félő, hogy visszatér a rettegett kór a jelenleg állandó gyulladásos panaszokkal küszködő Ilonánál.

Miközben Tibor a Nemzeti Lovas Színház művészeként és igazgatójaként is gőzerővel dolgozik, az utóbbi hónapokban nem várt magánéleti drámával kellett szembenéznie.


– Sajnos nincs jól az édesanyám. 80 éves, és most jött el az a periódus az életében, amikor már szó szerint minden baja van. Tudni kell, hogy évekkel ezelőtt volt egy jól kezelhető méhnyakrákja, és az utóbbi 8-10 évben fokozottan oda kellett figyelni rá. Jelenleg is gyulladások vannak a szervezetében, nagyon remélem, hogy nem újul ki a rákja. Igyekszem mindent megtenni érte, viszont a már említett gyulladások miatt most járni sem tud, úgyhogy hamarosan elvisszük egy teljes kivizsgálásra, ahol, remélem, minden kérdésünkre választ kapunk – mesélte elcsukló hangon az énekes-színész.

 

Az egyke Tibor minden szabadidejét Ilona asszony ápolásának szenteli, azonban bűntudata van amiatt, hogy sűrű napirendje miatt nem tud még több időt tölteni a Szigetszentmiklóson élő asszonnyal.


– Anyukámnak már csak én vagyok. Nagyon nagy felelősség, sokszor nehezen bírom. A kislányom, Janka sokat segít, és pár barátnője is rendszeresen jár édesanyámhoz, mivel csak heti kétszer-háromszor tudok hozzá kimenni, pedig napi felügyeletre lenne szüksége. Február harmadikán mutatjuk be a Zámbó Jimmy életéről készült musicalünket, és rengeteg próbánk van a Nemzeti Lovas Színházban, így csak pár órát tudok aludni – mesélte a színész, aki azt is elárulta, a korábban felkért Tóth Andi helyett ki fogja a szerelmét alakítani a már most telt házas musicalben.

Pintér Tibor
Fotó: Mészáros Diána

– Jó ideje dolgozom együtt a 22 éves Illyés Dzseniferrel. Korábban a növendékem volt, irtózatosan tehetséges és vonzó lány, sőt ugyanabban a tehetségkutatóban tűnt fel, amelyet Andi megnyert. A hírekkel ellentétben Andiról továbbra sem mondtam le, de nem teperek érte mint művészért vagy mint nőért. Hamarosan megkezdem a tárgyalásokat a menedzserével, hogy szerepelhet-e ősztől a Nemzeti Lovas Színházban. Ha őszinte akarok lenni, Andi nem tudja jól kezelni a kialakult helyzetet, és tény, hogy nyilatkozatában lekezelően beszélt a felkérésről. Szerintem ez illetlenség egy kollégával szemben, főleg ha őszintén azt gondolom róla, hogy egy komplex tehetség. Remélem, meggondolja magát. Nem tudom hibáztatni, hiszen úgy érzem, nem volt mellette egy olyan barát vagy mentor, aki elmondta volna neki, hogy a tehetségkutató után kissé szétesett – vélekedett Tibor.

Kapcsolódó Cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Nem veszi át díját Natalie Portman

  Nem veszi át díját Natalie Portman

  Natalie Portman amerikai színésznő nem veszi át az izraeli Nobel-díjnak is nevezett, kétmillió dollárral járó Genezis-díját, mert az elmúlt időszak izraeli történései miatt nem engedi a lelkiismerete – írta a Jediót Ahronót című újság honlapja pénteken.

 • Prince halálában senki sem bűnös

  Prince halálában senki sem bűnös

  Vádemelés nélkül fejezte be a két éve elhunyt popsztár, Prince ügyében folytatott vizsgálatot a minnesotai ügyészség, amely szerint az énekes tudta nélkül szedett be hamisított gyógyszert.

 • Emese: Ha szűz maradok, örökbe fogadok

  Emese: Ha szűz maradok, örökbe fogadok

   A 28 éves szűz színésznőt udvarlói már nem csak szép szavakkal, de több száz milliós összegekkel is bombázzák. Ennek ellenére Emese még egy olyan férfit se talált, akivel szívesen találkozna, pedig nagyon vágyik egy igazi úriemberre, akinek gyerekeket szülhet.