2018. március 22., csütörtök
Beáta, Izolda, Lea

Extra

Pocak és beszólás a Golden Globe-on

Idén 75. alkalommal rendezték meg a Golden Globe-díjátadót Hollywoodban. A helyi idő szerint vasárnap este zajló rangos esemény középpontjában az elmúlt három hónap szexuális zaklatási botrányai álltak, ezért mindenki feketében érkezett. A komor hangulat ellenére is volt néhány vicces, megható vagy éppen kínos pillanat, amelyeket egy darabig még biztosan emlegetni fogunk.

Az est sztárja egyértelműen Oprah Winfrey volt, mivel első fekete nőként megkapta a Cecil B. DeMille-életműdíjat, amellyel a feltörekvő fiatal lányoknak kíván példát mutatni. Oprah mellett Nicole Kidman is felhívta a figyelmet a női egyenjogúság fontosságára, ám mind közül Natalie Portman volt a legbátrabb, hiszen szabályosan beszólt a Golden Globe-nak, miközben Ron Howarddal karöltve átadta a legjobb rendezőnek járó díjat. „És akkor nézzük a kategória összes férfi jelöltjét” – utalt Portman arra, hogy a jelöltek között egy nő sem szerepelt.


A győztes, Guillermo Del Toro örömét azonban ez sem csorbította, sőt! A köszönőbeszédét lezáró zenét is elhallgattatta, mondván: huszonöt éve várt erre a pillanatra, hadd beszéljen még egy percet. A nők amellett, hogy kiálltak saját jogaikért, bájaikat sem féltek megmutatni, szinte kivétel nélkül sokat sejtető fekete ruhát öltöttek. Angelina Jolie például egy áttetsző ruhával emelte ki dekoltázsát, míg Penélope Cruz egy csipkecsodában tündökölt.

Cathrine Zeta-Jones is villantós estélyiben jött, ám férje helyett ezúttal testvérével érkezett. „A mai gálára a testvérem kísért el, mert a férjem New Yorkban maradt a gyerekekkel” – nyilatkozta az E! csatornának a színésznő, akihez a gála egyik legmeghatóbb pillanata köthető, hiszen 101 éves apósa, Kirk Douglas kísérte fel a színpadra. Az összes sztár közül azonban Miranda Kerr tűnt a legboldogabbnak: egyre gömbölyödő pocakját büszkén mutogatta a kameráknak.


 

Kapcsolódó Cikkek

 • Nagy Feró: Még mindig jó vagyok az ágyban

  Nagy Feró: Még mindig jó vagyok az ágyban

  A hetvenkét éves rockzenész korát meghazudtolóan aktív életet él. Az orvosok már évekkel ezelőtt pihenőre küldték, ám Feró hajthatatlan, és élete végéig a színpadon akar állni.

 • Sokkolta Kóbort, hogy ismét nagypapa lesz

  Sokkolta Kóbort, hogy ismét nagypapa lesz

  Lapunk alig több mint egy hónappal ezelőtt számolt be Kóbor János első unokájáról, Elzáról. Most ismét nagy az öröm a családban, ugyanis kiderült, hogy máris úton van a második, immáron vér szerinti unoka.

 • Extrém divatra szavaznak a sztárok tavasszal

  Extrém divatra szavaznak a sztárok tavasszal

  Alig várjuk a tavaszt, hogy végre megszabaduljunk a télikabáttól. Így vannak ezzel a legismertebb sztárok is, akik megmutatják, hogy idén újra hódítanak a feltűnő színek, formák, és visszatérnek a régi kedvenc kiegészítők is.