2018. október 19., péntek
Nándor

Extra

Rasszizmussal vádolják Kevin Spacey-t

Kevin Spacey-t a szexuális zaklatás mellett most már rasszizmussal is vádolják. Állítólag az Oscar-díjas színész a Kártyavár című film forgatásán lekezelően bánt a személyzettel, akik között több fekete is volt. Spacey leginkább azt nehezményezte, hogy lakókocsijára egy fekete biztonság őr vigyáz, és ennek hangot is adott. „Nem akarom, hogy egy néger vigyázzon a lakókocsimra” – súgta személyi testőrének, amit az őr meghallott. A színész zaklatási botránya – aminek kapcsán beismerte, hogy részegen valóban zaklatta Anthony Rappet – már épp lecsendesedni látszott, ám Spacey-nek most ismét magyarázkodnia kell.

Kevin Spacey  Fotó: Profimedia, Hollywood Archive

Kapcsolódó Cikkek

  • Születésnaposok indítják a klubszezont

    Születésnaposok indítják a klubszezont

    Van azért valami jó is abban, ha véget ér a nyár, hiszen a zenerajongók számára megkezdődik a klubszezon, ami mindig a legérdekesebb eseményeket tartogatja a „kluberek” számára.

  • Rangos díjat kapott a Nanushka

    Rangos díjat kapott a Nanushka

    A turizmus legmagasabb szintű kormányzati elismerését kapta meg Sándor Szandra, a Nanushka tervezője. A fiatal tehetség méltán részesült elismerésben, hiszen márkájának köszönhetően Magyarország felkerült a ruhagyártás és a divatvilág nemzetközi térképére.