2018. november 15., csütörtök
Albert, Lipót

Belföld

Reménytelenül bénák, mégis veszélyesek

Az ellenzéki vezetőknek Soros és Brüsszel akarata az első, így készek végrehajtani a Soros-tervet, lebontanák a határzárat, betelepítenék a bevándorlókat – mondta Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója tegnapi sajtótájékoztatóján, a Parlamentnél, ahol bemutatta pártja új plakátját is.

Az Együtt bontanák le a határzárat feliratú plakát közepén Soros György látható, aki legutóbb Davosból „üzent hadat” Magyarországnak, bejelentette, hogy részt vesz a magyar választási kampányban – mondta Hidvéghi, aki szerint Soros célja évi egymillió bevándorló betelepítése Afrikából és a Közel-Keletről, a határzár lebontása és az, hogy Magyarország is bevándorlóország legyen.


Fotó: Facebook

Ebben szövetségesei a magyar ellenzéki pártok vezetői, ők láthatók még a plakáton – tette hozzá a politikus.
Gyurcsány Ferenc, aki egyszer már tönkretette az országot, Vona Gábor, aki a hatalomért és a pénzért mindenre képes, a már minden pártot megjárt, köpönyegforgató Karácsony Gergely és a kiábrándítóan baloldalivá váló Szél Bernadett – sorolta Hidvéghi Balázs.

A kommunikációs igazgató szavai szerint az ellenzéki vezetők mindennap egymás torkának esnek, egy kanál vízben meg tudnák egymást fojtani, egy dologban azonban egyetértenek: nekik Soros és Brüsszel akarata az első.
Ezért hiába látszanak sokszor reménytelenül bénának, mégis veszélyesek – fogalmazott, hozzátéve: erre a veszélyre hívják fel mostantól a figyelmet a plakáttal.


– Nekünk Magyarország az első, ezért mindent meg fogunk tenni annak érdekében, hogy megakadályozzuk a Soros-tervet, Magyarországot pedig megőrizzük magyar országnak – jelentette ki Hidvéghi Balázs.
Végül közölte: nem titkolt céljuk az is, hogy ráerősítsenek „az országban egyre inkább tapasztalható ellenzékváltó hangulatra”, mert „Magyarország ennél tényleg jobb ellenzéket érdemelne”.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Óriásit megy a hazai GDP

  Óriásit megy a hazai GDP

  A Központi Statisztikai Hivatal (KSH) naptárhatással kiigazított adatai szerint Magyarország bruttó hazai terméke (GDP) 5 százalékkal nőtt az idei harmadik negyedévben az előző év azonos időszakához viszonyítva.

 • Hazudni tanít migránsokat a sorosista NGO – Videó!

  Hazudni tanít migránsokat a sorosista NGO – Videó!

  Rejtett kamerás felvételen mesélte el egy kanadai dokumentumfilmesnek Ariel Ricker, az Olaszországban Soros pénzéből migránsokat simogató Advocates Abroad vezetője, hogyan tanítják meg hazudni és szerepet játszani az oda érkező migránsokat, akik az így szerzett tudással képesek átverni az EU határellenőrző rendszerét.

 • Staudt ügyében is nyomoz a NAV

  Staudt ügyében is nyomoz a NAV

  A Nemzeti- Adó és Vámhivatal az ügyészség utasítására már Magyarországon is nyomozást rendelt el abban az ügyben, melynek a feljelentés szerint Staudt Gábor az egyik elkövetője.