EUR: 329,90 Ft
CHF: 300,14 Ft
2019. október 21., hétfő
Orsolya

Belföld

Reménytelenül bénák, mégis veszélyesek

Az ellenzéki vezetőknek Soros és Brüsszel akarata az első, így készek végrehajtani a Soros-tervet, lebontanák a határzárat, betelepítenék a bevándorlókat – mondta Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója tegnapi sajtótájékoztatóján, a Parlamentnél, ahol bemutatta pártja új plakátját is.

Az Együtt bontanák le a határzárat feliratú plakát közepén Soros György látható, aki legutóbb Davosból „üzent hadat” Magyarországnak, bejelentette, hogy részt vesz a magyar választási kampányban – mondta Hidvéghi, aki szerint Soros célja évi egymillió bevándorló betelepítése Afrikából és a Közel-Keletről, a határzár lebontása és az, hogy Magyarország is bevándorlóország legyen.


Fotó: Facebook

Ebben szövetségesei a magyar ellenzéki pártok vezetői, ők láthatók még a plakáton – tette hozzá a politikus.
Gyurcsány Ferenc, aki egyszer már tönkretette az országot, Vona Gábor, aki a hatalomért és a pénzért mindenre képes, a már minden pártot megjárt, köpönyegforgató Karácsony Gergely és a kiábrándítóan baloldalivá váló Szél Bernadett – sorolta Hidvéghi Balázs.

A kommunikációs igazgató szavai szerint az ellenzéki vezetők mindennap egymás torkának esnek, egy kanál vízben meg tudnák egymást fojtani, egy dologban azonban egyetértenek: nekik Soros és Brüsszel akarata az első.
Ezért hiába látszanak sokszor reménytelenül bénának, mégis veszélyesek – fogalmazott, hozzátéve: erre a veszélyre hívják fel mostantól a figyelmet a plakáttal.


– Nekünk Magyarország az első, ezért mindent meg fogunk tenni annak érdekében, hogy megakadályozzuk a Soros-tervet, Magyarországot pedig megőrizzük magyar országnak – jelentette ki Hidvéghi Balázs.
Végül közölte: nem titkolt céljuk az is, hogy ráerősítsenek „az országban egyre inkább tapasztalható ellenzékváltó hangulatra”, mert „Magyarország ennél tényleg jobb ellenzéket érdemelne”.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek