EUR: 317,49 Ft
CHF: 279,94 Ft
2019. január 21., hétfő
Ágnes

Egyéb Nagykanizsa

Rendőrök koccintottak

Határtalálkozóval búcsúztatták az óesztendőt magyar és horvát rendőri vezetők a letenyei határátkelőnél. A hagyományos év végi, protokollmentes találkozón Zalát Prok József, a megyei rendőr-főkapitányság rendészeti főkapitány-helyettese és dr. Molnár József, Nagykanizsa rendőrkapitánya képviselte.

A pezsgős koccintáson részt vett Muraköz megye rendőrigazgatója, Krunoslav Gosarič és Zdravko Kolarič prelogi rendőrkapitány, valamint Letenye és Goričan polgármestere is.

Pezsgővel búcsúztatták 2017-et a zalai és muraközi rendőri vezetők (Fotó: ZMRFK)

A rendőri vezetők megköszönték egymásnak az együttműködést, a városvezetők pedig elismeréssel szóltak a rendőrök 2017-es munkájáról és további támogatásukról biztosították őket.

Kapcsolódó Cikkek

  • Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Tomek Zoltán élete csatáját vívja. Ismét. A Nyíregyháza Spartacus szurkolójának megsegítésére árverés indult: egy olyan Szpari felsőre lehet licitálni, melyet válogatott labdarúgók írtak alá – olvasható a nyíregyházi focicsapat hivatalos facebook oldalán.

  • Kibérelhető a civil ház

    Kibérelhető a civil ház

    Megújult a kerületi önkormányzat Civilháza – volt Corvini Domini épülete – a Táncsics utca 10. szám alatt. A felújítás költsége közel 35 millió forint. Az épület felújítása kívül-belül a Kerületgazda Szolgáltató Szervezet munkáját dicséri.