EUR: 321,62 Ft
CHF: 281,89 Ft
2018. november 19., hétfő
Erzsébet

Extra

Robot ajánlja az akciós éttermeket

Megkezdődött a felkészülés az idei Torkos Csütörtökre, várhatóan idén is éttermek százai ajánlják majd különleges, félárú menüiket a böjti időszak előtti február 15-én, de egyes vendéglátóhelyek már február 8-án is meglepik vendégeiket.

A Torkos Csütörtök nem a XXI. század éttermi vendégcsalogató húzása, a népi kalendáriumban ez a nap minden évben a hamvazószerda előtti csütörtök – a böjt hosszú időszaka előtt ilyenkor mindenkinek még egyszer jól szabad laknia.

A Torkos Csütörtök a böjti időszakot előzi meg Fotó: Profimedia

Éppen ezért idén is országszerte megrendezik az akciót, amihez az elmúlt években éttermek százai csatlakoztak. A vendéglátóhelyek ilyenkor többnyire fél áron ajánlják különleges menüiket a nagyközönségnek.
Tavaly az akció nem kapott kormányzati kommunikációs támogatást, de idén ismét, így az akcióhoz csatlakozó éttermek listáját most is a Clementine infokommunikációs cég jeleníti meg egy Google-alapú térképen. Vagyis február 15-ig folyamatosan bővül a torkoscsutortok.info weboldalon az akciós helyek listája, az oldal teljesen automatikusan, keresőrobottal szűri ki a csatlakozó éttermek nevét, elérhetőségét és tünteti fel azokat saját térképén.

Idén a Torkos Csütörtök hivatalos napja február 15., de egyes éttermek már február 8-án kedvezményekkel várják a vendégeket.


Kapcsolódó Cikkek

  • Nincs kedve csajozni Bochkor Gábornak

    Nincs kedve csajozni Bochkor Gábornak

    Várkonyi Andrea és Bochkor Gábor 12 év után a nyáron szakított. Míg a csinos műsorvezető legfrissebb fotóin csakúgy ragyog, addig a rádiósnak már nehezebben megy a továbblépés.

  • Szülés utáni plusz kilókkal küzd Tomán Szabina

    Szülés utáni plusz kilókkal küzd Tomán Szabina

    Noha rajongói szerint remekül néz ki Tomán Szabina, ő maga egy cseppet sincs megelégedve az alakjával. Mivel a szülés utáni feleslegtől még mindig nem sikerült megszabadulnia, a napokban komoly fogyókúrába kezdett, küzdelmét pedig mi magunk is végigkövethetjük az újonnan indított vlogsorozatában.