2019. január 16., szerda
Gusztáv

Sport

Ronaldót is odaadná a Real Madrid Neymarért

A spanyol sportsajtó után, most már a francia is arról kezdett el cikkezni, hogy a Real Madrid szinte bármit megtenne Neymar szerződtetéséért. A L’Equipe szerint Ronaldót is belevennék egy üzletbe.

Neymar hajlandó lenne lejjebb hagyni fizetési elvárásaiból, azért, hogy ismét Spanyolországban futballozzon, csakhogy nem a Barcelona, hanem a Real Madrid színeiben – írja a francia L’Equipe című lap.


Az újság szerint a Paris Saint-Germain szélsője alig egy év után el szeretné hagyni a klubot, annak ellenére, hogy a francia fővárosi egyesület 222 millió eurót (68 milliárd forint) fizetett érte, ezzel a világ legdrágább játékosává vált.

A brazil válogatott szélső jelen pillanatban évente 38 millió eurót (11,7 milliárd forint) tesz zsebre, és ezzel ő a világ második legjobban kereső játékosa egykori csapattársa, Lionel Messi mögött. Messi egyébként 39 millió eurót keres. Ronaldo „csak” 21 millió eurót kap évente, és a hírek szerint ezzel nem elégedett, ugyanis saját elmondása szerinte egyáltalán nem bánná, ha ő lenne a világon a legtöbbet kereső futballista.

A L’Equipe szerint Florentino Pérez, a Real Madrid elnöke hajlandó lenne 250 millió eurót fizetni a brazilért, és az üzletbe belevonnák Cristiano Ronaldót is. Egy másik lehetőség az lenne, ha Ronaldo a Manchester Unitedhez térne vissza és az érte kapott pénz használnák fel Neymar megvásárlására.

Kapcsolódó Cikkek