2019. január 18., péntek
Piroska

Belföld

Rongálás miatt vették el Rékasi Zsigmond laptopját

Bár a balliberális média azt hangoztatja, hogy az egy héttel ezelőtti tüntetésen való részvétel miatt foglalta le a rendőrség Rékasi Zsigmond számítógépeit, ez azonban nem így van. Az igazság sokkal prózaibb, az egykori színészházaspár, Rékasi Károly és Détár Enikó fiának laptopját azért kobozták el, mert egy rongálási ügyben – graffitizés – folytat eljárást a hatóság -írja a PestiSrácok.hu.

Nem az egy héttel ezelőtti, különösebb következményeket egyébként sem okozó diáktüntetés, hanem egy rongálás miatt indított büntetőeljárás miatt foglalta le a rendőrség csütörtökön Budakeszin Rékasi Zsigmond számítógépeit – tudta meg a PestiSrácok.hu. Az ügyben a nyomozás október elején kezdődött, és az nincs semmilyen összefüggésben a múlt heti demonstrációval.


A színészházaspár gyermeke azonban egész másként számolt be a történetről.

Rékasi Zsigmond megrázó erejűnek szánt beszámolójában adta a világ tudtára, hogy a rendőrök „külön megvárták, hogy édesanyja egyedül legyen a lakásukban, és akkor törtek rá Détár Enikőre”.  A fiatalember hozzátette: „Felháborító, ami ebben az országban megy, Tenni kell az elnyomó rezsim ellen. Nem fogom hagyni magam.” – írja a PestiSrácok.hu.


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek