EUR: 311,63 Ft
CHF: 266,12 Ft
2018. március 21., szerda
Benedek

Külföld

Rossz értékelés miatt lőhette le saját szakácsát

James Goolsby egy igen csúnya ügybe keveredett a barátnőjével. A férfit azzal a váddal tartóztatták le, hogy lelőtte annak a manchesteri étteremnek a szakácsát, ahol menedzserként dolgozott.

A gyilkossággal vádolt vezetőt párja is hamar követte a hűvösre, ugyanis hamis tanúzással megpróbálta félrevezetni a rend éber őreit. A folyamatban lévő nyomozás miatt részleteket nem tudni, ám annyi biztos, hogy a séf és a menedzser között azután durvult el egy vita, hogy két vendég lepontozta egy népszerű étteremkalauz-alkalmazáson a sült csirkéjüket. James agya állítólag annyira eldurrant a negatív visszajelzéstől, hogy négy lövéssel végzett az étterem szerencsétlen szakácsával.

Kapcsolódó Cikkek

 • Házkutatás a BMW központjában!

  Házkutatás a BMW központjában!

  Házkutatást tartottak kedden a BMW német autógyártó társaság müncheni központjában és egy ausztriai telephelyén a versenytárs Volkswagen (VW) dízelbotrányához hasonló manipuláció gyanújával.

 • Franciaország: a hamburger népszerűbb mint a baguette!

  Franciaország: a hamburger népszerűbb mint a baguette!

  Noha a franciák rendkívül büszkék gasztronómiai hagyományaikra, tavaly mégis több amerikai stílusú hamburger fogyott Franciaországban, mint hagyományos sonkás baguette szendvics, amire korábban még sosem volt példa – derült ki egy tanulmányból.

 • Ninó a romok között várja elhunyt gazdiját

  Ninó a romok között várja elhunyt gazdiját

  Nem újdonság az, hogy a kutyák elképesztően tudnak ragaszkodni gazdájukhoz és az sem ritka, hogy ha valamilyen úton elveszítik őket, képesek mély depresszióba esni és akár napokig egy falatot sem enni.

 • Zuckerberget hallgatná meg a brit parlament

  Zuckerberget hallgatná meg a brit parlament

  Mark Zuckerberget, a Facebook alapító vezérigazgatóját szeretné meghallgatni a londoni alsóház arról, hogy a Cambridge Analytica nevű brit-amerikai politikai elemző és tanácsadó cég miként használhatott fel több tízmillió Facebook-profilt az amerikai elnökválasztási kampányban.