EUR: 323,19 Ft
CHF: 283,23 Ft
2018. október 19., péntek
Nándor

Belföld

Szájában hozta a kutya a csecsemő fejét Pásztón

Horrorfilmekbe illő gyilkosság rázta meg a Nógrád megyei Pásztó település lakóit. Hétfő éjszaka az egyik család portájánál a házőrző kutya egy újszülött kisbaba fejével a szájában jelent meg az ajtó előtt. Úgy tudjuk, a rendőrség az ügyben őrizetbe vett egy fiatal nőt, H. Mónikát.

Megrázta Pásztó lakóit az a szörnyű gyilkosság, melynek egy újszülött kisbaba volt az áldozata. A helybeliek nem értik, hogyan történhetett meg ez a tragédia.


– Éppen cigizni indultam, amikor láttam, hogy a kutyám a szájában behoz valamit a házba. Amikor közelebb léptem, meghűlt az ereimben a vér. Egy fekete hajú, kék szemű újszülött csecsemő fejét láttam – mondta a Lokálnak Botis Mihályné. Az asszony elszörnyedve látta, hogy a kisfiú fejét mintha a nyakánál szikével vágták volna el. A helyiektől azt is megtudtuk, hogy a rendőrség nagy erőkkel kezdte meg a kisbaba maradványainak keresését.

– Azt kérdezték a rendőrök, hogy ki szült mostanában a környéken – mondja az egyik pásztói.


A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság megerősítette lapunknak az esetet.

– A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába állampolgári bejelentés érkezett, miszerint Pásztó belterületén egy újszülött testrészét találták meg. Az elsődleges nyomozati cselekményeket és az adatgyűjtést hatóságunk megkezdte. Az eset körülményeit emberölés bűntett gyanúja miatt, büntetőeljárás keretében szakértők bevonásával vizsgálja a rendőrség. A nyomozás érdekeire való tekintettel az üggyel kapcsolatban jelenleg egyéb információt nem áll módunkban kiadni – írta lapunknak Nágel Tamás sajtóreferens.

Értesüléseink szerint a rendőrség kedden őrizetbe is vette H. Mónikát. A fiatal nőnek három gyermeke van, úgy tudjuk, a negyediknek, a legkisebbnek a fejét találta meg kutyája szájában Botisné. Információink szerint a gyilkos anya férje elől is titkolta terhességét, mivel a baba nem tőle, hanem egy másik férfitól volt. Talán azért követte el szörnyű tettét, nehogy kiderüljön a titka.

 

 

Kapcsolódó Cikkek

  • Nyomoznak Gyurcsány cége ellen

    Nyomoznak Gyurcsány cége ellen

    Nyomozást rendelt el az Altus Portfólió Kft. gyanús hitelezési gyakorlata ügyében a Fővárosi Főügyészség. Mint ismeretes: a Magyar Nemzeti Bank augusztusban 15 millió forintos bírságot szabott ki Gyurcsány Ferenc cégére, mert a kft.

  • Robotizált tehénistállót adtak át Kocson

    Robotizált tehénistállót adtak át Kocson

    Egymilliárd forintos beruházással épült robotizált tehénistállót adtak át csütörtökön Kocson; az Aranykocsi Zrt. létesítményében az állatok fejését robotok végzik, emellett a takarmányozást, a trágyázást és a többi szükséges műveletet is teljesen automatizálták.