EUR: 317,94 Ft
CHF: 280,63 Ft
2019. január 23., szerda
Rajmund, Zelma

Belföld

Szájában hozta a kutya a csecsemő fejét Pásztón

Horrorfilmekbe illő gyilkosság rázta meg a Nógrád megyei Pásztó település lakóit. Hétfő éjszaka az egyik család portájánál a házőrző kutya egy újszülött kisbaba fejével a szájában jelent meg az ajtó előtt. Úgy tudjuk, a rendőrség az ügyben őrizetbe vett egy fiatal nőt, H. Mónikát.

Megrázta Pásztó lakóit az a szörnyű gyilkosság, melynek egy újszülött kisbaba volt az áldozata. A helybeliek nem értik, hogyan történhetett meg ez a tragédia.


– Éppen cigizni indultam, amikor láttam, hogy a kutyám a szájában behoz valamit a házba. Amikor közelebb léptem, meghűlt az ereimben a vér. Egy fekete hajú, kék szemű újszülött csecsemő fejét láttam – mondta a Lokálnak Botis Mihályné. Az asszony elszörnyedve látta, hogy a kisfiú fejét mintha a nyakánál szikével vágták volna el. A helyiektől azt is megtudtuk, hogy a rendőrség nagy erőkkel kezdte meg a kisbaba maradványainak keresését.

– Azt kérdezték a rendőrök, hogy ki szült mostanában a környéken – mondja az egyik pásztói.


A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság megerősítette lapunknak az esetet.

– A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába állampolgári bejelentés érkezett, miszerint Pásztó belterületén egy újszülött testrészét találták meg. Az elsődleges nyomozati cselekményeket és az adatgyűjtést hatóságunk megkezdte. Az eset körülményeit emberölés bűntett gyanúja miatt, büntetőeljárás keretében szakértők bevonásával vizsgálja a rendőrség. A nyomozás érdekeire való tekintettel az üggyel kapcsolatban jelenleg egyéb információt nem áll módunkban kiadni – írta lapunknak Nágel Tamás sajtóreferens.

Értesüléseink szerint a rendőrség kedden őrizetbe is vette H. Mónikát. A fiatal nőnek három gyermeke van, úgy tudjuk, a negyediknek, a legkisebbnek a fejét találta meg kutyája szájában Botisné. Információink szerint a gyilkos anya férje elől is titkolta terhességét, mivel a baba nem tőle, hanem egy másik férfitól volt. Talán azért követte el szörnyű tettét, nehogy kiderüljön a titka.

 

 

Kapcsolódó Cikkek

 • Sneider: Inkább muszlim, mint zsidó!

  Sneider: Inkább muszlim, mint zsidó!

  Igen gyengécske magyarázattal szolgált új felesége esküvői náci karlendítése kapcsán Sneider Tamás Jobbik-elnök, aki szerint “csak poénkodtak” a kiszivárgott videón. Az elmúlt években megszokhattuk, hogy az egykori radikálisok átírnák saját múltjukat, de most az is kiderült: nem csak a régmúltban, a néppárti fordulat óta is leginkább a náci romantika fakasztja őket mosolyra.

 • Rögtönítélő bíróságokat akarnak Sorosék

  Rögtönítélő bíróságokat akarnak Sorosék

  Brüsszel és a Soros-szervezetek korlátozni akarják a tagállamok függetlenségét, fejük fölé kineveznének egy úgynevezett független szakértői testületet, amely valójában egy rögtönítélő bíróság lenne – jelentette ki Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója.

 • Egyre rejtélyesebb a kizuhant kislány ügye

  Egyre rejtélyesebb a kizuhant kislány ügye

  Újabb személyt gyanúsíthatnak meg a kistarcsai gyermektragédia ügyében. A hároméves Pannikának, aki kizuhant a negyedikről, a szüleit és a rá vigyázó keresztanyját is meggyanúsították már, a gyerek vérében pedig alkoholt találtak.