2019. január 17., csütörtök
Antal, Antónia

Külföld

Siketen és vakon járja a világot a brit férfi

A dél-angliai Tony Giles tízéves korában vakult meg teljesen, és 80 százalékos hallássérült. Érzékszervei nagy része nem működik, de ez mégsem tartja vissza a férfit attól, hogy utazzon és élvezze az életet.

A kizárólag hallókészülék segítségével halló férfi 2000 óta már a hét kontinens 125 országában járt. Az első utazása után jött rá, hogy képes egyedül is útra kelni, és azóta semmi sem tartja vissza attól, hogy elefánton lovagoljon, ráüljön egy krokodilra vagy a helyi gasztronómiát élvezze.

Kapcsolódó Cikkek

 • Soros újra Brüsszelben lobbizott

  Soros újra Brüsszelben lobbizott

  A spekuláns Jyrki Katainen finn és Vĕra Jourová cseh uniós biztosokkal egyeztetett a Soros György a CEU helyzetéről. Az ENSZ migrációs csomag elfogadtatása érdekében gyakran egyeztet az amerikai milliárdos, többek közt Jean-Claude Junckerrel és Frans Timmamermanns csúcsvezetőkkel.

 • Háromméteres fallal védi magát Soros

  Háromméteres fallal védi magát Soros

  Bár Soros György teljes mellszélességben kiáll a nyitott határokat és társadalmakat szorgalmazó rögeszméje mellett, saját villáját három méteres betonfal veszi körül.

 • Mi lesz veled, brexit?

  Mi lesz veled, brexit?

  Elutasította a londoni alsóház a Nagy-Britannia unióból való kilépésének feltételeiről szóló megállapodást. A brüsszeli migránssimogatás, bürokrácia és arrogancia nagymértékben hozzájárult a Brexithez.