2019. január 18., péntek
Piroska

Egyéb Ózd

Síléceket fel!

Ínséges idők járnak hazánkban a téli sportok szerelmeseire így január elején. A várt mínuszok elmaradnak, tehát aki síelni szeretne – hiszen normális esetben annak lenne a szezonja –, más országokban keresi a lehetőséget.

Az egykori lengyel–magyar határfalu, Bialka Tatrzanska, Lengyelország egyik legnagyobb síközpontja a népszerű üdülőváros, Zakopane közelében található, és kétszáz kilométerre sincs Ózdtól. Nem véletlen tehát, hogy a kohászvárosból sok síelésre vágyó ezt a települést keresi fel a téli hónapokban.

 

Fotó: Lokál

Fotó: Lokál

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Tomek Zoltán élete csatáját vívja. Ismét. A Nyíregyháza Spartacus szurkolójának megsegítésére árverés indult: egy olyan Szpari felsőre lehet licitálni, melyet válogatott labdarúgók írtak alá – olvasható a nyíregyházi focicsapat hivatalos facebook oldalán.

  • Kibérelhető a civil ház

    Kibérelhető a civil ház

    Megújult a kerületi önkormányzat Civilháza – volt Corvini Domini épülete – a Táncsics utca 10. szám alatt. A felújítás költsége közel 35 millió forint. Az épület felújítása kívül-belül a Kerületgazda Szolgáltató Szervezet munkáját dicséri.