EUR: 312,87 Ft
CHF: 272,05 Ft
2018. február 23., péntek
Alfréd

Belföld

Sorosék megbüntetnék Magyarországot

Soros György szervezetei Magyarország megbüntetésére készülnek – nyilatkozta az origo.hu-nak Völner Pál, az Igazságügyi Minisztérium politikai államtitkára.

Völner Pál
MTI Fotó: Kovács Attila

Szerinte a Soros által támogatott szervezetek és személyek arra ösztönzik az európai intézményrendszert, hogy támogassák a szervezett betelepítést, azokat a tagállamokat pedig, amelyek ellenállnak, büntessék meg. – Az Európai Bizottság ebben az esetben is kettős mércét alkalmazott. Csak három tagállam, Magyarország, Csehország és Lengyelország ellen indított eljárást, pedig alig van olyan ország, amely teljesítette volna a kvótát – fogalmazott.


Elmondta, hogy a kormány számít a támadásokra, ugyanis a finanszírozók éppen olyan veszélyesek, mint a szervezők, ezért rájuk is vonatkozna az idegenrendészeti távol tartás intézménye, amelynek keretében a külföldi állampolgárokat a schengeni határ nyolc kilométeres körzetéből, indokolt esetben pedig  Magyarország egész területéről ki lehetne tiltani.

Az interjúban az ellenzék is szóba került, róluk az államtitkár azt mondta, hogy „bevándorláspárti, kvótapárti és egyszer sem lehetett rájuk számítani az ország védelmében”.


 

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Lopott könyvekkel bizniszelt a könyvtáros

  Lopott könyvekkel bizniszelt a könyvtáros

  Több millió forintos sikkasztással vádol az ügyészség egy férfit, aki a vád szerint egy felsőoktatási intézmény könyvtárosaként két éven keresztül könyveket és folyóiratokat lopott, majd azokat eladta.

 • Magyarul állt ki Orbán mellett a svéd politikus

  Magyarul állt ki Orbán mellett a svéd politikus

  Magyarul védte Orbánt a svéd parlamentben a Svéd Demokraták országgyűlési képviselője. Magyarország a saját kultúrájának és népének megőrzéséért cselekszik, védi Európa határait, és kiállt az EU és az USA támadásaival szemben.

 • Lemondott kutyájáról a brutális rendőr

  Lemondott kutyájáról a brutális rendőr

  Később lesz csak örökbe fogadható az az öt éves havanese kutyus, melyet rendőr gazdája még a hét elején egy hatalmas ütéssel “küldött” be szolgálati kocsija csomagtartójába.