EUR: 321,20 Ft
CHF: 281,49 Ft
2018. november 18., vasárnap
Jenő

Egyéb

Sportoljunk és szurkoljunk télen is!

A Király Nóra által alapított Fiatal Családosok Klubja (Ficsak) már hagyományt teremtett a Nem vagyunk mi kispályások akciójával. A futball Európa-bajnokság és a FINA vizes világbajnokság után most a Jégmajális 2018 – Szurkoljunk és sportoljunk együtt télen is! felhívást tették közzé, amelyben arra kérik a családokat, hogy szurkolással és közös téli sportolással támogassák a téli olimpián induló sportolóinkat.

– A Szurkoljunk és sportoljunk együtt télen is! pályázat megálmodójaként ismét a mozgás fontosságára szeretném felhívni a figyelmet. Mutassuk meg, hogy télen sem kell a szobában ülve tévét nézni, számítógépezni, hanem igenis ki lehet menni a szabadba. Mutassuk meg, hogy mi is sportolunk itthon, és biztassuk ezzel a téli olimpián részt vevő versenyzőinket – mondta a Lokál Extrának Király Nóra, a Ficsak alapítója, aki ötgyermekes édesanyaként télen is rendszeresen sportolni, korcsolyázni, síelni, szánkózni, futni viszi a családját.


A nagyszülők is csatlakozhatnak a családi sportoláshoz! (Fotó : FB/Király Nóra)

A Ficsak felhívásában a Facebookon arra kéri a családokat, hogy készítsenek egy képet vagy akár rövid videót arról, ahogy korcsolyáznak, szánkóznak, túráznak vagy akár hóembert építenek, játszanak kint a szabadban. Tegyék be a Facebook (http://szurkolj_sportolj_jegmajalis2018)-posztjuk alá, hogy mindenki láthassa. Ha van kedvük, még írhatnak mellé egy biztató mondatot is a téli olimpián részt vevő versenyzőknek, amit el fognak juttatni hozzájuk. A Szurkoljunk és sportoljunk együtt télen is! pályázaton értékes nyeremények találnak gazdára. A felhívás és a pályázat záróeseményét, a Jégmajális 2018-at február 3-án 14–20 óráig Dunakeszin, a Városháza melletti jégpályán tartják. Ide várnak mindenkit egy közös mozgásra, vidám, szabadban eltöltött családi sportos együttlétre.

A Szent Kristóf Szakrendelő mögötti jégpályán ingyen korizhatnak a diákok (Fotó: FB/Király Nóra)

Kapcsolódó Cikkek

 • Rossz a menetrend!

  Rossz a menetrend!

  Egy rejtettkamerás felvétel szerint az ütemezés miatt késnek a városban közlekedő buszok.

 • Márton-napi vigadalom

  Márton-napi vigadalom

  Szekszárdon november 10-én és 11-én szervezték meg a Márton-napi rendezvényt, amelyet negyedik alkalommal rendezett meg a város.

 • Még tizennégy fellépő

  Még tizennégy fellépő

  Újabb három külföldi és tizenegy magyar zenekar fellépését jelentette be a Rockmaraton szervező csapata.