2018. augusztus 17., péntek
Jácint

Egyéb

Sportoljunk és szurkoljunk télen is!

A Király Nóra által alapított Fiatal Családosok Klubja (Ficsak) már hagyományt teremtett a Nem vagyunk mi kispályások akciójával. A futball Európa-bajnokság és a FINA vizes világbajnokság után most a Jégmajális 2018 – Szurkoljunk és sportoljunk együtt télen is! felhívást tették közzé, amelyben arra kérik a családokat, hogy szurkolással és közös téli sportolással támogassák a téli olimpián induló sportolóinkat.

– A Szurkoljunk és sportoljunk együtt télen is! pályázat megálmodójaként ismét a mozgás fontosságára szeretném felhívni a figyelmet. Mutassuk meg, hogy télen sem kell a szobában ülve tévét nézni, számítógépezni, hanem igenis ki lehet menni a szabadba. Mutassuk meg, hogy mi is sportolunk itthon, és biztassuk ezzel a téli olimpián részt vevő versenyzőinket – mondta a Lokál Extrának Király Nóra, a Ficsak alapítója, aki ötgyermekes édesanyaként télen is rendszeresen sportolni, korcsolyázni, síelni, szánkózni, futni viszi a családját.


A nagyszülők is csatlakozhatnak a családi sportoláshoz! (Fotó : FB/Király Nóra)

A Ficsak felhívásában a Facebookon arra kéri a családokat, hogy készítsenek egy képet vagy akár rövid videót arról, ahogy korcsolyáznak, szánkóznak, túráznak vagy akár hóembert építenek, játszanak kint a szabadban. Tegyék be a Facebook (http://szurkolj_sportolj_jegmajalis2018)-posztjuk alá, hogy mindenki láthassa. Ha van kedvük, még írhatnak mellé egy biztató mondatot is a téli olimpián részt vevő versenyzőknek, amit el fognak juttatni hozzájuk. A Szurkoljunk és sportoljunk együtt télen is! pályázaton értékes nyeremények találnak gazdára. A felhívás és a pályázat záróeseményét, a Jégmajális 2018-at február 3-án 14–20 óráig Dunakeszin, a Városháza melletti jégpályán tartják. Ide várnak mindenkit egy közös mozgásra, vidám, szabadban eltöltött családi sportos együttlétre.

A Szent Kristóf Szakrendelő mögötti jégpályán ingyen korizhatnak a diákok (Fotó: FB/Király Nóra)

Kapcsolódó Cikkek