2019. január 20., vasárnap
Fábián, Sebestyén

Egyéb Szeged

Sportpálya és játszótér a Klapka téren

Új megjelenéssel és valamennyi korosztályt kielégítő funkciókkal ruházzák fel a Klapka teret Szegeden. Az egykoron szebb időket is megélt területen igazi sport- és családi szabadtéri központ épül.

Körbekerített, aszfaltozott kézilabdapálya kapukkal és kosárlabdapalánkkal, köztéri edzőgépek, valamint modern játszótér és pihenőpark segíti majd a környékbeliek kikapcsolódását. A szabadidő hasznos eltöltését szolgálják majd a kihelyezett sportelemek, utcai bútorok, a felfrissített zöldterület. A teret munkaterületté nyilvánították, hamarosan elkerítik. A százmillió forintos beruházás eredményét tavasszal már élvezhetik a lakók.

dav

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Tomek Zoltán élete csatáját vívja. Ismét. A Nyíregyháza Spartacus szurkolójának megsegítésére árverés indult: egy olyan Szpari felsőre lehet licitálni, melyet válogatott labdarúgók írtak alá – olvasható a nyíregyházi focicsapat hivatalos facebook oldalán.

  • Kibérelhető a civil ház

    Kibérelhető a civil ház

    Megújult a kerületi önkormányzat Civilháza – volt Corvini Domini épülete – a Táncsics utca 10. szám alatt. A felújítás költsége közel 35 millió forint. Az épület felújítása kívül-belül a Kerületgazda Szolgáltató Szervezet munkáját dicséri.