2018. október 17., szerda
Hedvig

Extra

Sting is szerepel a Gone Home társalkotójának új játékában

A Gone Home társalkotója, Johnnemann Nordhagen új stúdiójának, a Dim Bulb Gamesnek friss játéka, a Where The Water Tastes Like Wine egy humanoid farkas szerepét osztotta Stingre – számolt be az ipon.hu.

A farkas az Amerikát átszelő antológiaprojekt egyik mesélője. Az egész játék gyakorlatilag egy amerikai folklórt feldolgozó „road game”, amelyben egy hatalmas csontváz bandukol az Egyesült Államokban az 1930-as években, vagyis a Nagy Depresszió idején, egy batyut cipelve, miközben egy vesztes pókerjátszma eredményeként történeteket terjeszt mindenfelé. Emberekkel találkozunk majd, meghallgatjuk, amit el akarnak mesélni, majd mi is megosztjuk velük azokat a sztorikat, amiket addig összegyűjtöttünk. Sting mellett olyan nevek vállaltak szerepet, mint Dave Fennoy és Melissa Hutchison (Lee és Clem a Telltale-féle Walking Deadből), Cissy Jones (Delilah a Firewatch-ból) vagy Kimberly Brooks (Ashley a Mass Effectből).


Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • Tápai Szabina: Azonnal beleszeretettem Kucserába

    Tápai Szabina: Azonnal beleszeretettem Kucserába

    Tápai Szabina és Kucsera Gábor megismerkedésének története akár egy hollywoodi filmbe is beleillene. Románcuk azonban nem volt zökkenőmentes, egyszer még szakítottak is, öt év külön töltött idő után azonban rájöttek: egymásnak teremtették őket.

  • 45 napig sírt Will Smith neje

    45 napig sírt Will Smith neje

    Will Smith felesége, Jada néhány hónappal ezelőtt indította el saját beszélgetős műsorát, a Red Table Talkot. Az elmúlt időszakban számtalan meglepő családi titokról rántotta le a leplet a kamerák előtt: kiderült például, hogy lányuk tinédzserként depressziós volt, és többször is megvagdosta magát.