2019. január 16., szerda
Gusztáv

Extra

Sting is szerepel a Gone Home társalkotójának új játékában

A Gone Home társalkotója, Johnnemann Nordhagen új stúdiójának, a Dim Bulb Gamesnek friss játéka, a Where The Water Tastes Like Wine egy humanoid farkas szerepét osztotta Stingre – számolt be az ipon.hu.

A farkas az Amerikát átszelő antológiaprojekt egyik mesélője. Az egész játék gyakorlatilag egy amerikai folklórt feldolgozó „road game”, amelyben egy hatalmas csontváz bandukol az Egyesült Államokban az 1930-as években, vagyis a Nagy Depresszió idején, egy batyut cipelve, miközben egy vesztes pókerjátszma eredményeként történeteket terjeszt mindenfelé. Emberekkel találkozunk majd, meghallgatjuk, amit el akarnak mesélni, majd mi is megosztjuk velük azokat a sztorikat, amiket addig összegyűjtöttünk. Sting mellett olyan nevek vállaltak szerepet, mint Dave Fennoy és Melissa Hutchison (Lee és Clem a Telltale-féle Walking Deadből), Cissy Jones (Delilah a Firewatch-ból) vagy Kimberly Brooks (Ashley a Mass Effectből).


Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Balázs Andi: Féltem az egészségemet

  Balázs Andi: Féltem az egészségemet

  Balázs Andi és párja, Gábor összesen 30 kilót fogyott az elmúlt hónapokban. A színésznő a Lokálnak elárulta azért kezdett diétába, mert érezte, hogy a színpadon egyre nehezebben mozog és túl a negyvenen az egészségét is félti.

 • Pintér Tibor fülig szerelmes

  Pintér Tibor fülig szerelmes

  Pintér Tibor felvállalta új kapcsolatát. A színész kollégájába, a 24 éves Jeniferbe szeretett bele, a Jimmy-musical előadásai alatt, ahol szerelmespárt alakítanak.

 • Apa lett Jacko fogadott magyar fia

  Apa lett Jacko fogadott magyar fia

  Borzalmas tragédia után, apa lett Michael Jackson fogadott magyar fia, Farkas Tamás.  Felesége egészséges kisfiúnak adott életet, Tomika már két hónapos.