2019. szeptember 23., hétfő
Tekla, Líviusz

Extra

Stohl Luca szerint apja hűtlensége megbocsáthatatlan

Stohl Luca szerint édesapja megbocsáthatatlan dolgokat művelt annak idején édesanyjával való házassága alatt. A színész és akkori felesége, Éva tizenhárom év után váltak el, miután az asszony beadta a válókeresetet. Kapcsolatuk alatt András többször megcsalta feleségét, amiről közös lányuk, Luca a Micsoda Nők! című műsorban beszélt – írja a Bors. – Nem tudom elképzelni, hogy végig tudnám csinálni azt, amit anyukám. Nem értem, hogyan tudott annyiszor megbocsátani. Neki is megmondtam, hogy nem értem, miért volt ez jó neki – mesélte Várkonyi Andrea műsorában Luca, aki hozzátette: szerencsés, mert maximálisan bízik jelenlegi párjában, és annak idején a válást sem sínylették meg húgával, Rebekával, hiszen édesapja esténként mindig dolgozott, így szinte fel se tűnt a változás.

Stohl Luca Nagy duett 2017 sajtótájékoztató (Fotó: Máté Krisztián)


Kapcsolódó Cikkek

 • Börtönbe megy a született feleség

  Börtönbe megy a született feleség

  A bostoni bíróság úgy döntött, hogy tizennégy napra börtönbe kell vonulnia Felicity Huffman amerikai színésznőnek azért, mert köze volt egy egyetemi kenőpénzes botrányhoz.

 • Ez durva! Azt állítja, hogy András herceggel is le kellett feküdnie

  Ez durva! Azt állítja, hogy András herceggel is le kellett feküdnie

  A kiskorúak ellen elkövetett szexuális visszaélésekkel vádolt Jeffrey Epstein egyik vádlója azt állítja, hogy András yorki herceggel, II. Erzsébet brit uralkodó második fiával is le kellett feküdnie, amikor 17 éves volt – jelentette szombat reggel az NBC amerikai hírcsatorna exkluzív interjújára hivatkozva a Sky News brit hírcsatorna.

 • Európai díjra jelölték a magyar Harmed zenekart

  Európai díjra jelölték a magyar Harmed zenekart

  Tizenhárom év után ismét magyar zenekart jelöltek az európai könnyűzenei tehetségek díjára. A Harmed, amely a hazai hardcore/metál színtér szereplője, a rangos Music Moves Europe Talent Awards (MMETA) idei várományosai közé került.

 • Dj Dominique barátai hátrányos helyzetűeket szórakoztatnak

  Dj Dominique barátai hátrányos helyzetűeket szórakoztatnak

  A ’90-es évek elejétől indult az a kezdeményezés, hogy minden évben rendeznek egy eseményt, amely a szeretetről, az elfogadásról a jótékonyságról szól. Idén szeptember 26-án szórakoztató rendezvénnyel készülnek a Papp László Budapest Sportarénába, amely felső tagozatos illetve középiskolás korú fiatalokat szólít meg a társadalmi integráció nevében.