EUR: 322,69 Ft
CHF: 282,78 Ft
2018. október 24., szerda
Salamon

Extra

Stohl Luca szerint apja hűtlensége megbocsáthatatlan

Stohl Luca szerint édesapja megbocsáthatatlan dolgokat művelt annak idején édesanyjával való házassága alatt. A színész és akkori felesége, Éva tizenhárom év után váltak el, miután az asszony beadta a válókeresetet. Kapcsolatuk alatt András többször megcsalta feleségét, amiről közös lányuk, Luca a Micsoda Nők! című műsorban beszélt – írja a Bors. – Nem tudom elképzelni, hogy végig tudnám csinálni azt, amit anyukám. Nem értem, hogyan tudott annyiszor megbocsátani. Neki is megmondtam, hogy nem értem, miért volt ez jó neki – mesélte Várkonyi Andrea műsorában Luca, aki hozzátette: szerencsés, mert maximálisan bízik jelenlegi párjában, és annak idején a válást sem sínylették meg húgával, Rebekával, hiszen édesapja esténként mindig dolgozott, így szinte fel se tűnt a változás.

Stohl Luca Nagy duett 2017 sajtótájékoztató (Fotó: Máté Krisztián)


Kapcsolódó Cikkek

  • Lili: Többször összevert az afgán exem

    Lili: Többször összevert az afgán exem

    Nemrég Ausztriában fogták el azt az afgán férfit, aki a gyanú szerint megerőszakolt egy fiatal lányt egy budapesti kebabozó vécéjében. A történtek után jelentkezett a Lokálnál Lili, akit az afgán exe brutálisan megvert és szeretne minden lányt figyelmeztetni, hogy ne higgyenek a szép szavaknak.

  • Szexi és gazdag Candice

    Szexi és gazdag Candice

    Harmincéves lett a világ egyik legszebb modellje, Candice Swanepoel. A dél-afrikai szőke szépséget 15 éves korában fedezték fel egy durbani bolhapiacon, ma pedig már az egyik leggazdagabb modellnek számít, még saját bikinimárkája is van.