2018. január 11., csütörtök
Ágota

Extra

Szabó Győző: Miattam viharos a kapcsolatunk Judittal

Szerelmük történetét viszi színpadra Szabó Győző és kedvese, Rezes Judit a Loveshake című darabban. A színész a Lokálnak elmesélte, hogy főleg miatta viharos a kapcsolatuk a Jászai Mari-díjas színésznővel, és ami bűnt lehetett, azt már elkövette, mégis 15 éve tart a kapcsolatuk.

Különleges bemutatóra készül Szabó Győző és párja, Rezes Judit. Január 20-án a Hatszín Teátrumban mutatják be a Loveshake – Az élet összeráz című darabot, az ő igaz történetük alapján.
– Már régóta terveztük Judittal, hogy csinálunk valamit közösen. Judit jól énekel, jól táncol, fantasztikus tehetség, szerintem én sem táncolok rosszul, így miért ne lehetne közös darabunk? Kerestünk egy olyan történetet, amely közel áll hozzánk, de ahogy egyre jobban beleástuk magunkat, arra jutottunk, hogy szóljon ez inkább kettőnkről. Így elkezdtük elemezni a kapcsolatunkat. Nulláról építettük fel a darabot, és komoly belső utazást is tettünk, ahogy felelevenítettük a főbb állomásokat. Nem merültünk a legmélyére, fikció is lesz az előadásban – magyarázta Szabó Győző, aki továbbra sem szeretné a nyilvánosság előtt élni a szerelmi életét, de nem is akarja elhitetni, hogy nálunk mindig minden a lehető legtökéletesebb volt.
– Nem tagadom, hogy miattam viharos a kapcsolatunk. Más a habitusom, mint Juditnak, és talán pont emiatt vagyunk együtt ennyi ideje. Alapvetően nem hiszek abban, hogy az ellentétek vonzzák egymást, de láthatóan mégis van benne valami. Kiegészítjük egymást, és bár sok a közös bennünk, teljesen mást gondolunk az életről. Ugyanakkor nem erőltetjük az akaratunkat a másikra, de azt hiszem, az is sokat segít, hogy mindketten színészek vagyunk. Nincsenek kiszámítható dolgok az életünkben, és ettől minden napunk más és izgalmas. Tizenöt éve vagyunk együtt, és azt hiszem, a titok nyitja, hogy nem akarjuk megváltoztatni a másikat gyökeresen, talán csak módjával. És igen, volt olyan, amiért bocsánatot kértem Judittól! Megköszönni, bocsánatot kérni, elfogadni, belátni – rettentő fontos dolgok. Volt olyan, hogy folyamatosan veszélyben éreztem a kapcsolatunkat. És hogy mit tettünk? Nem engedtük el egymás kezét, még erősebb, még szorosabb lett közöttünk a kapcsolat. Büszke vagyok arra, hogy Judit mellettem van, mert nem vagyok egyszerű eset. Nagyon régen elkövettem azokat a bűnöket, amelyeket minden férfi elkövet. Volt benne hűtlenség is, nem tagadom. Mindenki azt hiszi rólam, hogy nagy csajozó vagyok, pedig inkább csak „flörtölő”. Nagyon szeretem a női nemet, és hazudnék, ha azt mondanám, hogy nincsenek az embernek megingásai, hullámvölgyei, de tudni kell mindig, hogy mi az igazán fontos – tette hozzá a színész, aki 2014-ben megkérte Judit kezét.
– Nem tudom megmondani az esküvő időpontját, de eljön majd az az idő, amikor összekötjük az életünket. Pontosabban ez már megtörtént: Misi fiunk hétéves, és nem hiszem, hogy van ennél fontosabb kötelék.

Rezes Judit és Szabó Győző fotó: Dfp


Kapcsolódó Cikkek

 • Kigyógyult a rákból Benkő László

  Kigyógyult a rákból Benkő László

  Az orvosok tavaly május közepén diagnosztizáltak májrákot Benkő Lászlónál. Az Omega billentyűse novemberben életmentő műtéten esett át, mely olyan jól sikerült, hogy a zenész ma már bátran kijelentheti: jól van.

 • Így nézne ki ma Elvis

  Így nézne ki ma Elvis

  Megdöbbentő fotót készített a Sachs Media Group a néha Elvis Presley-ről. A médiacsoport egy speciális öregítő program segítségével rekonstruálta, hogyan nézne ki az 1977-ben szívelégtelenség következtében elhunyt énekes.

 • Vásárlásba menekül Jennifer Lawrence

  Vásárlásba menekül Jennifer Lawrence

  Képtelen feldolgozni a szakítását Jennifer Lawrence. Az Oscar-díjas színésznő és volt párja, Darren Aronofsky rendező már hónapok óta különváltak, de a közeli barátok szerint Jen még mindig szerelmes a Fekete hattyú direktorába.

 • Richard Gere-rel nyaralt a magyar fotós

  Richard Gere-rel nyaralt a magyar fotós

  Egy magyar nő, Gaál Ryta olyan életutat járt be, amilyenről mások csak álmodnak. Haditudósítóként kezdte, később pedig egészen a Fehér Házig jutott, ahová ma már szinte hazajár, Kennedykkel pogácsázik, és Richard Gere is elvitte egy családi nyaralásra.