2019. január 20., vasárnap
Fábián, Sebestyén

Sport

Szájkaratéban veri egymást Mayweather és McGregor

Nagyon úgy tűnik, hogy Floyd Mayweather nem bírja ki, hogy ne szóljon be Conor McGregornak. Minden idők egyik legsikeresebb öklözője most az Instagramon kezdett szájkaratéba, amit a ketrecharcos sem hagyott szó nélkül.

Az egész azzal indult, hogy Floyd megosztott egy fotót egy címlapról, amely arról szólt, hogy McGregor fejére vérdíjat tűzött ki az ír maffia, ugyanis állítólag megütötte a szervezet egyik tagját. A fotó alá ezt írta a bokszoló: „2017-ben én már elintéztelek, 2018-ban pedig ők fognak elintézni. Jól kezdődik az új éved.” A hírről kiderült, hogy kamu, és Mayweather törölte is, azonban folytatta a szidalmazást.


Kirakott egy másik fotót, amely a kettejük bokszmeccsén készült, ez alá pedig azt írta, hogy „te sértegetsz, én bizonyítok”. Nem teljesen világos, hogy mire értette ezt Mayweather, azonban tény, hogy sokat szidalmazta őt McGregor.

Ezt követően még egy kép látott napvilágot, amelyen Mayweather az ír zászlót tartja, a komment pedig ez: „Írország új királya, csak 28 percembe került.”

Nem telt el sok idő és McGregor válaszolt. Természetesen ő is az Instagramra posztolt, méghozzá egy olyan fotót, amelyen Mayweather mögött áll, az amerikai pedig lehajol. Annyit írt a kép alá, hogy „sértegesd ezeket a golyókat”.

A pletykák már terjednek egy esetleges visszavágóról, amelyet ketrecben rendeznének, azonban hivatalosan semmit sem erősítettek meg, de ne felejtsük el, hogy az első összecsapás előtt is a közösségi médiában kezdtek el öklözni a felek.

(MTI/AP/John Locher)

Kapcsolódó Cikkek