2019. január 16., szerda
Gusztáv

Egyéb Miskolc

Száraz lábbal a Barlangfürdőben

Január 22-től február 1-jéig zárva tart a miskolctapolcai barlangfürdő. Az ilyenkor szokásos év eleji karbantartást végzik a szakemberek, ami a kőzetek átvizsgálásán túl a fürdő gépészeti ellenőrzésére is kiterjed.

Bakancstúra a barlangfürdőben – fotó: Facebook / Lokál

A karbantartás alatt január 27-én és 28-án a látogatók száraz lábbal járhatják be a fürdőt és szakavatott irányítással pillanthatnak be a kulisszák mögé.

Kapcsolódó Cikkek

 • Hurrá, havas új év!

  Hurrá, havas új év!

  Havazással köszöntött be az új év első hétvégéje. A Normafán és a budai hegyekben megjelentek a környéken élő családok, előkerültek a szánkók és a csúszkák, de volt, aki egyszerűen túrázni ment fel a hegyekbe, hogy a csodálatos tájban gyönyörködve tegyen kirándulást.

 • Jégtáncoljunk!

  Jégtáncoljunk!

  Egészen február végéig várja a téli sportok kedvelőit Csepel jégpályája a Szent Imre téren, amelyet a Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség Team Passion jégtáncszakosztálya tagjainak produkciójával nyitottak meg.

 • Sziesztakorizás

  Sziesztakorizás

  Február végéig várja a jégkorcsolyapálya a Szieszta Pontra látogató kicsiket és nagyokat. A téli sportot kedvelő kerületi lakosok hétfőtől vasárnapig 8–14 óráig, valamint 15–20 óráig tudják használni a jégpályát.