EUR: 313,03 Ft
CHF: 267,60 Ft
2018. március 25., vasárnap
Irén, Írisz

Belföld

Szektatagok voltak a gyilkos szülők?

Kiderült, miért ölte meg saját gyermekét, majd végzett magával még tavaly szeptemberben B. László és felesége, Beáta Hajdúszoboszlón – írja a Bors. Mint ismert: a 45 éves férfi és 6 éves fia, B. Kristóf Milán holttestére Hajdúszovát közelében, egy erdős területen találtak rá, míg a 42 éves feleség saját lakásukban vetett véget életének. A szülők öngyilkosságot követtek el, a gyermek gyilkosság áldozata lett. A szoboszlóiak értetlenül álltak az eset előtt, a rendezett körülmények között élő család életében semmi nem jelezte előre a közelgő tragédiát.

A Bors viszont most B.-ék egyik családi ismerősétől úgy értesült, hogy László és Beáta egy szektához csatlakozott, és rettegtek attól, hogy eljön az apokalipszis.


 

– A gyilkosság előtt pár nappal látták Lacit az egyik vasútállomáson magából kikelve ordítani, hogy jön a világvége. Másnap megborotválkozott, elegánsan felöltözött, elvitte fiát az évnyitóra, majd feleségével együtt kimentek az erdőbe, és végeztek Milánkával – mesélte a Borsnak a családi barát. A lap szerint a nő hazament, miután a kisfiút megmérgezték. Az apa a helyszín közelében akasztotta fel magát, a nő pár nappal később otthon vetett véget életének.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Így szavazhatunk két hét múlva!

  Így szavazhatunk két hét múlva!

  Két hét múlva, április 8-án több mint nyolcmillió választópolgár szavazhat az országgyűlési képviselők választásán. A választók voksaikat több mint tízezer hazai szavazókörben és 118 külképviseleten személyesen adhatják le, a magyarországi lakóhellyel nem rendelkezők pedig levélben szavazhatnak.

 • Hollik: távoznia kell a közéletből annak, aki nőt bántalmaz

  Hollik: távoznia kell a közéletből annak, aki nőt bántalmaz

  Távoznia kell a közéletből annak, aki nőt bántalmaz, miként Juhász Péter is nyilvánvalóan ezért volt kénytelen visszalépni a képviselő-jelöltségtől – mondta Hollik István, a KDNP országgyűlési képviselője, Budapest Belváros kormánypárti képviselőjelöltje szombaton Budapesten a sajtónak.

 • A müezzin fogadta Vonát Ózdon

  A müezzin fogadta Vonát Ózdon

  Vonát Ózdon is ellentüntetők hada várta. Müezzin szólamokkal és molinóval várták az amúgy jobbikos, egy női alkalmazottját anális szexuális zaklatással fenyegető polgármester – Janiczak Dávid – által vezetett városban, az elmúlt időszakban számos korrupciós botránnyal érintett Jobbik elnökét.

 • Mavir: 4-5 milliárd forint takarítható meg az óraátállítással

  Mavir: 4-5 milliárd forint takarítható meg az óraátállítással

  Március 25-én kezdődik a nyári időszámítás, vasárnap hajnali 2-kor kell 3 órára állítani az órákat; az átállítással áram, egyúttal évi 4-5 milliárd forint takarítható meg – hívta fel a figyelmet a Mavir Magyar Villamosenergia-ipari Átviteli Rendszerirányító Zrt.