2018. március 19., hétfő
József, Bánk

Extra

Szerelmet hozott 2018 Jennifer Garnernek

Újra rátalált a szerelem Jennifer Garnerre. A pletykák szerint a színésznő egy jóképű playboyjal töltötte a szilvesztert, akivel már hetek óta találkozgat. Jen korában azt nyilatkozta: nincs még felkészülve egy új kapcsolatra az Oscar-díjas Ben Afflecktől történt válása után, inkább a családjának és a karrierjének szentelné minden idejét. Garner nem erősítette meg a pletykát, de a közeli barátok szerint már csak idő kérdése, hogy nyilvánosan is vállalja új szerelmét. Mindeközben Affleck továbbra is a következő esküvőjét tervezi producer szerelmével, Lindsay Shookusszal, terveik szerint már az idén megtartják a lagzit.


Profimedia, INSTAR Images

Ben Affleck és Lindsay Shocks  Credit line: Profimedia, Splash

Kapcsolódó Cikkek

  • Kézrátétellel gyógyít Papadimitriu Athina

    Kézrátétellel gyógyít Papadimitriu Athina

    Papadimitriu Athina élete örökre megváltozott, amikor 23 éves öccsét tragikus hirtelenséggel elvesztette. A színésznő szerette jelenlétét a mai napig érzi, és az idő során egy olyan technikát is megtanult, amellyel képes mások testét és lelkét is meggyógyítani.

  • Saját képletét akarta a sírjára Hawking

    Saját képletét akarta a sírjára Hawking

    Hetvenhat évesen, a Pi világnapján hunyt el Stephen Hawking, minden idők egyik legkiválóbb elméleti fizikusa. Élete nagy részét egy gyógyíthatatlan betegsége miatt saját teste fogságában töltötte, ám elméje mindeközben csúcssebességgel szárnyalt.