EUR: 321,34 Ft
CHF: 284,55 Ft
2019. január 16., szerda
Gusztáv

Extra

Szexért ad interjút Hujber

Hujber Ferenc újra bombát robbantott: a színész kijelentette, hogy csak olyan nőnek ad interjút, aki lefekszik vele.

„Hivatalos! Mivel teljesen szeretnék visszavonulni a média és bulvárszerepléstől ezért a jövőben CSAK NŐNEK ÉS CSAK OLYAN NŐNEK ADOK INTERJÚT AKIVEL TETSZÜNK(!!!) EGYMÁSNAK ÉS LEFEKSZIK VELEM!!!! Véleményem szerint ez egy klasszikus »win-win« vagy népiesen »sakk-matt« helyzet amivel megkímélem magam a további feminista vizuális és verbális „szexuális zaklatásoktól”!” – osztotta meg ismét érdekes gondoltait Hujber Ferenc. Többen viccesnek tartották a kiírást, de volt, aki szerint gond lehet Hujber teljesítőképességével.
„Nem lehetsz valami jó az ágyban, ha attól lesz a nőnek jó, hogy te interjút adsz neki. Szerintem baromi kevés interjúd lesz. Win-win alapon” – írta egy hölgy, amit persze Hujber nem hagyott szó nélkül, és szerinte a hozzászólónak nem a szövegértés az erőssége.
A színész korábban már arról is írt, hogy szexuális forradalmat akar a közösségi oldalán, amelyet szexbárkának nevez.
„Özönvizeset játszom, úgyhogy azzal kezdem, hogy kib.szok az oldalamról minden FÉRFIT, akit nem, azok ÁLLATOK, szóval maradhatnak!!! Kib.szok minden nét, nyugdíjast, gyereket és azokat, akik »lila ködös« profilképen vannak a pasijukkal (őket már elkapta az energia, de pár év, míg újra tudnak d.gni a párjuk mellett), MERT MOSTANTÓL EZ EGY SZEXBÁRKA!!! MINDENKI TÖRÖLJE MAGÁT ÉS SENKI NE JELÖLJÖN, AKI NEM A SZABAD SZEX HÍVE! PONT. A többieket úgy veszem, hogy innentől az én játszóteremen (bárkámon) maradtak!” – írta Hujber, akinek nem a tavalyi év volt élete legjobb időszaka. Korábban a rendőrök marihuánát találtak a színésznél, a Szentendrei Járási Ügyészség pedig kábítószer birtoklásának vétsége miatt emelt vádat ellene. Balkán Hamlet – ahogy mostanában Hujber nevezi magát – végül 322 ezer forintos pénzbüntetést kapott, de azt sem akarta kifizetni. Sőt kijelentette, hogy továbbra is szívni fog marihuánás cigit lefekvéskor. A Lokál elsőként írta meg, hogy Hujbernek nem kell börtönbe vonulnia a büntetés kifizetésének megtagadása miatt, azt ugyanis egy jótevője kifizette helyette. Feleségével, Cynthiával válnak, az asszony más mellett találta meg a boldogságot.


Hujber Ferenc (Fotó: Máté Krisztián)

 

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Új dallal rukkolt elő a The Cranberries

  Új dallal rukkolt elő a The Cranberries

  Új dallal rukkolt elő egykori énekesnője, a tavaly elhunyt Dolores O’Riordan halálának évfordulóján a The Cranberries ír zenekar, amely áprilisban dobja piacra következő albumát, majd véglegesen feloszlik.

 • Balázs Andi: Féltem az egészségemet

  Balázs Andi: Féltem az egészségemet

  Balázs Andi és párja, Gábor összesen 30 kilót fogyott az elmúlt hónapokban. A színésznő a Lokálnak elárulta azért kezdett diétába, mert érezte, hogy a színpadon egyre nehezebben mozog és túl a negyvenen az egészségét is félti.

 • Pintér Tibor fülig szerelmes

  Pintér Tibor fülig szerelmes

  Pintér Tibor felvállalta új kapcsolatát. A színész kollégájába, a 24 éves Jeniferbe szeretett bele, a Jimmy-musical előadásai alatt, ahol szerelmespárt alakítanak.