EUR: 311,12 Ft
CHF: 265,19 Ft
2018. március 20., kedd
Klaudia,

Extra

Szexi szilveszter: pucéran várták az újévet a sztárok

Szilveszter éjszakája az önfeledt bulizásról, az óév elbúcsúztatásáról szól. Szexi hírességeink egészen sajátos módon, meztelenül, alsóneműben vagy óriási dekoltázzsal intettek búcsút 2017-nek. Mihalik Enikő egy korláton ülve, meztelenül kívánt mindenkinek boldog új évet. Palvin Barbi egy alsóneműs összeállítással készült szilveszterre, de már december közepén is egy pamlagon fekve melegített az ünnepekre. Emily Ratajkowski a tőle megszokott módon szexi dekoltázzsal üzent rajongóinak, karácsonykor pedig formás fenekével okozott boldog pillanatokat követőinek.

Fotó: instagram

Emily Ratajkowski Profimedia, SIPA USA

Fotó: insagram

Korábban is megmutatta magát Enikő Mihalik Enikő: Fotó. Instagram

Mihalik Enikő Fotó: instagram

Palvin Barbi Fotó: instagram

Palvin Barbi Fotó: instagram

Kapcsolódó Cikkek

 • Lagzi Lajcsi: A gyerekeim miattam lesznek jogászok

  Lagzi Lajcsi: A gyerekeim miattam lesznek jogászok

  Lagzi Lajcsit és családját mérhetetlenül megviselte az a 125 nap, amit rács mögött kellett töltenie 2015-ben. Lajcsi gyermekei pedig azóta még jobban féltik apjukat, éppen ezért, nagyfia és lánya, Bogi úgy döntöttek, a jogi pályát fogják választani.

 • Angelina Jolie exférje hasonmásával randizik

  Angelina Jolie exférje hasonmásával randizik

  Angelina Jolie lassan két éve külön él Brad Pittől, de azóta se tudott továbblépni exférjén, egészen mostanáig. A színésznő barátai szerint az elmúlt hetekben kilenc évvel fiatalabb kollégájával Garrett Hedlund-dal levelezget és már egy romantikus vacsorán is túl vannak.

 • Kézrátétellel gyógyít Papadimitriu Athina

  Kézrátétellel gyógyít Papadimitriu Athina

  Papadimitriu Athina élete örökre megváltozott, amikor 23 éves öccsét tragikus hirtelenséggel elvesztette. A színésznő szerette jelenlétét a mai napig érzi, és az idő során egy olyan technikát is megtanult, amellyel képes mások testét és lelkét is meggyógyítani.