EUR: 317,60 Ft
CHF: 280,86 Ft
2019. január 20., vasárnap
Fábián, Sebestyén

Külföld

Szívszorító! Csak a cicája maradt a férfinek miután mindene felégett

Egy idős török férfi szinte mindenét elveszítette, a legfontosabbat kivéve: a cicáját. Megható képeken öleli egymást a két túlélő. 

A 83 éves Ali Meşe szerencsés túlélője a lakástűznek, amit berobbant gáztűzhelye okozott mikor a férfi éppen használni készült azt. Az idős embernek szinte mindene porig égett, a ház teljesen összeomlott és semmije sem maradt, a kis vörös macskáján kívül. A férfi utolsó mentsvára lett a kis állat, akivel ketten kezdik el majd új életüket.


A hatalmas tűzre és füstre a szomszédok figyeltek fel, ők hívták ki a tűzoltókat is. A házban tartózkodott még a férfin és cicáján kívül Ali  fia és felesége is, akiket szintén sikeresen kimentettek. A tüzet viszont nem sikerült idejében eloltani, így mire mindenki biztonságos helyre jutott addig az épület már szinte porig égett.

Fotó: Facebook

Alit később kórházba szállították a füstmérgezés veszélye miatt, ahol nem hagyta egyedül kis barátja sem. A történet körbe járta a helyi török sajtót is, ahol felfigyelt rájuk egy ottani jótékonysági szervezet is, akik meglepték őket egy cicatartóval és cicaággyal – írja a thedodo.com


A Lokál az állatkínzás ellen!

Nem biztos, hogy mindenben egyetértünk, de az állatkínzás elleni harc közös ügyünk! Az emberi kegyetlenség sokszor határtalan, pedig az állatok csak szeretetet adnak, védtelenek! Küldjük börtönbe az állatkínzókat! A Lokál kiáll az állatok jogaiért, kövesse a „Börtönt az állatkínzóknak!” Facebook-oldalunkat. Kérünk mindenkit, aki állatokkal kapcsolatos brutalitással találkozik, írja meg nekünk a Facebook-oldalon vagy küldje el a [email protected] címre. Bátran csatoljon fotót beszámolójához, hogy annak minél nagyobb hangot adjunk, ezzel növelve az esélyét, hogy az állatkínzó elnyeri méltó büntetését. Természetesen nem csak a tragédiával végződő esetekkel foglalkozunk. Sikertörténeteket, szerencsés kiszabadításokat, megmentéseket is megoszthatnak velünk. Ismerje meg a világ a névtelen hősöket is, akik folyamatos harcot vívnak a kegyetlen emberekkel!

Börtönt az állatkínzóknak! Kövessen minket a Facebookon:

https://www.facebook.com/bortontazallatkinzoknak/

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek