EUR: 317,77 Ft
CHF: 281,26 Ft
2019. január 20., vasárnap
Fábián, Sebestyén

Egyéb Szeged

Sztársportoló lesz a Fidesz egyik jelöltje Szegeden

Meghatározó gazdasági központtá alakítaná Szegedet, illetve a város közvetlen térségét a Fidesz. A volt kézilabdázó, aki tagja volt az 1996-ban bajnok szegedi csapatnak, a Csongrád megye 1-es választókerületben indul a kormánypártok színeiben – tudta meg a Délmagyar.

A lap azt írja, hogy az 1-es körzetben Molnár Tamás háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó és Bartók Csaba között dőlt el, ki induljon. Más személyi változások is történtek azonban a szegedi Fideszben: csendben elköszöntek a korábban meghatározó arcoktól. Ez azt jelenti, hogy nemcsak a tagság újult meg, de a politikai húzóemberek is megváltoztak. A helyi Fidesz célja ugyanis az, hogy a kormányzattal együttműködni képes helyi szervezetet hozzon létre, amely a választásokon is esélyes lehet, hiszen úgy látják, hosszú évek óta először van esély Szegeden legyőzni az MSZP-t. Emiatt pedig eddig nem látott egység alakult ki a szegedi jobboldalon.


Komolyan veszi Szegedet a Fidesz: megújult a tagság, új csapat áll szemben a szocialistákkal

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Tomek Zoltán élete csatáját vívja. Ismét. A Nyíregyháza Spartacus szurkolójának megsegítésére árverés indult: egy olyan Szpari felsőre lehet licitálni, melyet válogatott labdarúgók írtak alá – olvasható a nyíregyházi focicsapat hivatalos facebook oldalán.

  • Kibérelhető a civil ház

    Kibérelhető a civil ház

    Megújult a kerületi önkormányzat Civilháza – volt Corvini Domini épülete – a Táncsics utca 10. szám alatt. A felújítás költsége közel 35 millió forint. Az épület felújítása kívül-belül a Kerületgazda Szolgáltató Szervezet munkáját dicséri.