2018. május 26., szombat
Evelin, Fülöp

Extra

Teljesen kikészült apja hiányától Tom Cruise lánya

Tönkreteszi a lányát Tom Cruise. Az 55 éves filmsztár több mint öt éve nem találkozott lányával, Suri Cruise-zal, mivel a szcientológiai egyház tiltja, hogy „hitetlen” szeretteivel érintkezzen. Egy közeli barát szerint a 12 éves Surinak rettenetesen hiányzik az életéből egy igazi édesapa. Édesanyja, Katie Holmes igyekszik mind a két szülői fronton helytállni, de a kis Suri még így is számtalan éjszakát átsírt szeretett apja után, aki nem akar ellenszegülni a szekta vezetőinek.

Tom Cruise Credit line: Profimedia, Zuma Press – Entertaiment

Katie Holmes és Suri CruiseCredit line: Profimedia, Splash

Kapcsolódó Cikkek

 • Együtt küzdenek a sztárok a kilók ellen

  Együtt küzdenek a sztárok a kilók ellen

  Peller Mariann nem rég indította útjára a Feel Soul Good Lélekközösség rendezvénysorozatát, ahol a vendégek a legkülönfélébb témákat boncolgatják a lélek oldaláról megközelítve.

 • Fia halála után tíz évig nem állt színpadra az énekesnő

  Fia halála után tíz évig nem állt színpadra az énekesnő

  Szabó Csilla mindig is imádta a gyerekeket: a Fóti Gyermekfaluban volt óvónő, majd énekelni kezdett a Bojtorján együttesben. Éveken keresztül játszott kórházban, beteg gyerekeknek és árvaházakban, ám fia halála összetörte az énekesnőt.

 • Dub Fx is beatboxol az EFOTT-on

  Dub Fx is beatboxol az EFOTT-on

  Az Efott szervezői a vártnál korábban közzétették a legnagyobb színpadi fellépőket. A külföldi nagy nevek, John Newman és Jessie J, Lost Frequencies  mellett Dub Fx is mikrofont ragad július 11 és 16 között a velencei fesztiválon.