2018. március 20., kedd
Klaudia,

Külföld

Terhes nővel erőszakoskodott a migráns

Döbbenetes hír látott napvilágot Olaszországban: egy szomáliai migráns terhes nővel erőszakoskodott egy római kórházban. A szülészetre lopott ápolói ruhában jutott be.

Úgy tűnik, egy kanos migráns leleményessége nem ismer határokat. Most Olaszországban történt egy felháborító eset, a 38 éves szomáliai Ali Abdella a római Sant’Eugenio kórház szülészetére jutott be, méghozzá úgy, hogy az intézmény mosodájából ápolói ruhát lopott.


Az álöltözetnek köszönhetően sikeresen bejutott a szülőszobába, ahol egy 43 éves nő épp arra várt, hogy világra hozhassa gyermekét. A férfi először kérdéseket tett fel az asszony egészségi állapotára vonatkozóan, azonban állati ösztöneinek nem tudott parancsolni, simogatni kezdte a nő combját, majd elővette a péniszét és maszturbálni kezdett. A terhes nő sikoltozott, mire egy orvos és két nővér lépett be a szobába. A migránst a biztonsági emberek lefogták, majd a rendőrök letartóztatták.

A nyomozás során kiderült, hogy Ali Abdella korábban is követett el bűncselekményeket, de a római rendőrség tekintettel volt arra, hogy migráns, így sohasem került bíróság elé egyetlen erőszakos ügye sem. A kihallgatása során egyetlen értelmes választ se tudott adni a nyomozóknak arra a kérdésre, hogy miért tette, csak annyit mondott, hogy „Solo Dio lo sa”, vagyis ezt csak Isten tudja.


Ügyvédje egyébként a migráns elmeorvosi vizsgálatát kérte.

 

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Több ezer migráns gyereknek veszett nyoma Svédországban

    Több ezer migráns gyereknek veszett nyoma Svédországban

    Körülbelül 4,5 ezer gyermeknek veszett nyoma az elmúlt négy évben Svédországban, miután a menedékjog iránti kérelmükről elutasító nyilatkozatot kaptak. A gyerekvédelmi ombudsman aggodalmát fejezte ki amiatt, hogy Svédországban a menekült gyermekek on-line fórumokat használnak a tömeges öngyilkosságok megtervezésére, és nem mindig kapják meg a mentális betegségek iránti igényüket.

  • Három lakást kapott a migráns, mert három felesége volt

    Három lakást kapott a migráns, mert három felesége volt

    Újabb Svédországban élő magyar nyilatkozott az M1-nek a bevándorlókkal kapcsolatos problémákról. Jordáky Béla a nyolcvanas években költözött a skandináv államba, azt mondta: volt olyan bevándorló, aki három lakást is kapott az országban csak azért, mert három felesége van.