EUR: 322,55 Ft
CHF: 281,51 Ft
2018. október 17., szerda
Hedvig

Külföld

Terhes nővel erőszakoskodott a migráns

Döbbenetes hír látott napvilágot Olaszországban: egy szomáliai migráns terhes nővel erőszakoskodott egy római kórházban. A szülészetre lopott ápolói ruhában jutott be.

Úgy tűnik, egy kanos migráns leleményessége nem ismer határokat. Most Olaszországban történt egy felháborító eset, a 38 éves szomáliai Ali Abdella a római Sant’Eugenio kórház szülészetére jutott be, méghozzá úgy, hogy az intézmény mosodájából ápolói ruhát lopott.


Az álöltözetnek köszönhetően sikeresen bejutott a szülőszobába, ahol egy 43 éves nő épp arra várt, hogy világra hozhassa gyermekét. A férfi először kérdéseket tett fel az asszony egészségi állapotára vonatkozóan, azonban állati ösztöneinek nem tudott parancsolni, simogatni kezdte a nő combját, majd elővette a péniszét és maszturbálni kezdett. A terhes nő sikoltozott, mire egy orvos és két nővér lépett be a szobába. A migránst a biztonsági emberek lefogták, majd a rendőrök letartóztatták.

A nyomozás során kiderült, hogy Ali Abdella korábban is követett el bűncselekményeket, de a római rendőrség tekintettel volt arra, hogy migráns, így sohasem került bíróság elé egyetlen erőszakos ügye sem. A kihallgatása során egyetlen értelmes választ se tudott adni a nyomozóknak arra a kérdésre, hogy miért tette, csak annyit mondott, hogy „Solo Dio lo sa”, vagyis ezt csak Isten tudja.


Ügyvédje egyébként a migráns elmeorvosi vizsgálatát kérte.

 

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Tiltakozik a Real Madrid

  Tiltakozik a Real Madrid

  A Real Madrid levélben tiltakozott a Spanyol Labdarúgó Szövetségnél (RFEF) amiatt, hogy a liga (LFP) az Egyesült Államokban akar bajnoki mérkőzéseket rendezni.

 • Robbanás történt egy iskolában, sok a halott!

  Robbanás történt egy iskolában, sok a halott!

  Robbanás történt szerdán a Krím félszigeten lévő Kercs városának egy szakiskolájában, az eddigi információk alapján tízen haltak meg, és mintegy ötvenen szenvedtek sérüléseket – jelentették ukrán és orosz hírforrások helyszíni beszámolók alapján.

 • Már vizsgálják a kölni túszejtő terrorista háttérét

  Már vizsgálják a kölni túszejtő terrorista háttérét

  A terrorista háttér lehetőségét is vizsgálják a németországi Kölnben hétfőn elkövetett túszejtéssel kapcsolatban, az eljárás irányítását átvette az állam elleni súlyos bűncselekmények ügyében illetékes szövetségi legfőbb ügyészség – jelentették szerdán német hírportálok.