2019. október 15., kedd
Teréz

Külföld

Terhes nővel erőszakoskodott a migráns

Döbbenetes hír látott napvilágot Olaszországban: egy szomáliai migráns terhes nővel erőszakoskodott egy római kórházban. A szülészetre lopott ápolói ruhában jutott be.

Úgy tűnik, egy kanos migráns leleményessége nem ismer határokat. Most Olaszországban történt egy felháborító eset, a 38 éves szomáliai Ali Abdella a római Sant’Eugenio kórház szülészetére jutott be, méghozzá úgy, hogy az intézmény mosodájából ápolói ruhát lopott.


Az álöltözetnek köszönhetően sikeresen bejutott a szülőszobába, ahol egy 43 éves nő épp arra várt, hogy világra hozhassa gyermekét. A férfi először kérdéseket tett fel az asszony egészségi állapotára vonatkozóan, azonban állati ösztöneinek nem tudott parancsolni, simogatni kezdte a nő combját, majd elővette a péniszét és maszturbálni kezdett. A terhes nő sikoltozott, mire egy orvos és két nővér lépett be a szobába. A migránst a biztonsági emberek lefogták, majd a rendőrök letartóztatták.

A nyomozás során kiderült, hogy Ali Abdella korábban is követett el bűncselekményeket, de a római rendőrség tekintettel volt arra, hogy migráns, így sohasem került bíróság elé egyetlen erőszakos ügye sem. A kihallgatása során egyetlen értelmes választ se tudott adni a nyomozóknak arra a kérdésre, hogy miért tette, csak annyit mondott, hogy „Solo Dio lo sa”, vagyis ezt csak Isten tudja.


Ügyvédje egyébként a migráns elmeorvosi vizsgálatát kérte.

 

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek