EUR: 323,30 Ft
CHF: 276,08 Ft
2018. július 15., vasárnap
Henrik, Roland

Külföld

Terhes nővel erőszakoskodott a migráns

Döbbenetes hír látott napvilágot Olaszországban: egy szomáliai migráns terhes nővel erőszakoskodott egy római kórházban. A szülészetre lopott ápolói ruhában jutott be.

Úgy tűnik, egy kanos migráns leleményessége nem ismer határokat. Most Olaszországban történt egy felháborító eset, a 38 éves szomáliai Ali Abdella a római Sant’Eugenio kórház szülészetére jutott be, méghozzá úgy, hogy az intézmény mosodájából ápolói ruhát lopott.


Az álöltözetnek köszönhetően sikeresen bejutott a szülőszobába, ahol egy 43 éves nő épp arra várt, hogy világra hozhassa gyermekét. A férfi először kérdéseket tett fel az asszony egészségi állapotára vonatkozóan, azonban állati ösztöneinek nem tudott parancsolni, simogatni kezdte a nő combját, majd elővette a péniszét és maszturbálni kezdett. A terhes nő sikoltozott, mire egy orvos és két nővér lépett be a szobába. A migránst a biztonsági emberek lefogták, majd a rendőrök letartóztatták.

A nyomozás során kiderült, hogy Ali Abdella korábban is követett el bűncselekményeket, de a római rendőrség tekintettel volt arra, hogy migráns, így sohasem került bíróság elé egyetlen erőszakos ügye sem. A kihallgatása során egyetlen értelmes választ se tudott adni a nyomozóknak arra a kérdésre, hogy miért tette, csak annyit mondott, hogy „Solo Dio lo sa”, vagyis ezt csak Isten tudja.


Ügyvédje egyébként a migráns elmeorvosi vizsgálatát kérte.

 

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • A kitoloncolandók mintegy felét nem találják a német hatóságok

  A kitoloncolandók mintegy felét nem találják a német hatóságok

  A Németországból kitoloncolandó mintegy 23 900 ember közül csak 11 100 ember esetében sikerült végrehajtani az erről szóló döntést, nagyjából 12 800 esetben meghiúsult a kiutasítás, közülük 11 500 embert nem találnak a hatóságok – jelentette a Welt am Sonntag című, vasárnap megjelenő konzervatív német lap.

 • Rekordszinten a BMW eladásai

  Rekordszinten a BMW eladásai

  A BMW 1,8 százalékkal, rekordszintre növelte autóeladásait az idei első fél évben a tavalyi azonos időszakkal összevetve.

 • Orbán Viktor: A horvátok megmutatták, hogy a futballban minden lehetséges

  Orbán Viktor: A horvátok megmutatták, hogy a futballban minden lehetséges

  Orbán Viktor miniszterelnök ezúttal is a helyszínen, a moszkvai Luzsnyiki Stadionban nézi meg a labdarúgó-világbajnokság döntőjét. A Nemzeti Sportnak adott interjúban a kormányfő elárulja, hogy a döntőben is a horvátoknak szorít, és amondó, hogy a torna egyik legkisebb országának sikere nekünk, magyaroknak is reményt adhat.