EUR: 319,46 Ft
CHF: 282,10 Ft
2019. január 18., péntek
Piroska

Belföld

Terry Black: Vona Gábor biszex, talán meleg is

Tegnap folytatódott a Budapest Környéki Törvényszéken az a személyiségi jogi per, amit Vona Gábor, a Jobbik elnöke indított Terry Black és Amanda Elstak transzvesztita művésznő ellen. A politikus nem jelent meg, de Terry elég kemény kijelentéseket tett róla.

Terry Black fel­állt, majd ki­fa­kadt tegnap a bí­ró­sá­gon. Azt kér­dezte – habár a pártelnök az első tárgyalásra elment –, most miért nem je­lent meg Vona Gábor, hogy ő és a szin­tén jelen lévő Amanda Els­tak transz­vesz­tita mű­vésznő a sze­mébe mondja, ami tör­tént, és rész­le­te­sen be­szél­je­nek a régi dol­gok­ról – számol be a történtekről a Ripost.


Vona Gábornak, a Jobbik elnökének arról kellett volna nyilatkoznia, hogy nem igaz, amit korábban Terry Black és Amanda Elstak állított róla, miszerint Vona az ő köreikbe járt, melegpartikon vett részt, és melegkapcsolatai is voltak. Mint ismert, a pert Vona indította a róla megjelent „lejárató riport” miatt.

A Ripost szerint az egyik alperes, Amanda Elstak nem kapta kézhez az idézést, így csak hallgatóságként vehet részt az eljárásban. A másik alperes, Terry Black ezer kilométert vezetett, hogy odaérjen a tárgyalásra.


– Vona Gábor biztosan biszexuális, de még az is lehet, hogy meleg! – fakadt ki a tárgyalóteremben Terry. – Miért nem jött el, hogy szembenézzen velem vagy Amandával? – kérdezte. Azt mondta, nem tudja, miről szól a per, de azt továbbra is állítja, amit Vonáról mondott, és vállalja is érte a felelősséget.

Ismert: Terry Black még 2016 novemberében beszélt arról, hogy korábban ismerte Vona Gábort, és egy társaságban is buliztak. – Álljon ki és mondja azt, hogy neki is voltak ilyen kapcsolatai – szólította fel akkor a Jobbik elnökét. Terry szerint „nem az a probléma, hogy kinek milyen a szexuális hovatartozása, de egy közéleti szereplőnek, főleg ha ilyen emberek ellen beszél, bizony be kell vallania, hogy ő is csinálta”. A Jobbik elnöke akkor „büszke heteroszexuálisnak” vallotta magát. Tavaly áprilisban pedig Amanda Elstak nyilatkozta, hogy ő is rendszeresen találkozott és kapcsolatban állt Vonával.

Kapcsolódó Cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Epermester Pincészet – Kaland

  Epermester Pincészet – Kaland

  Kimagasló évjáratú tahitótfalui eperből és dánszentmiklósi cigánymeggyből készült félédes gyümölcsbor házasítás.

 • Magasan vezet a Fidesz

  Magasan vezet a Fidesz

  Nem igazán veheti fel a versenyt a Fidesszel szemben egyik párt sem, ugyanis a biztos szavazók 53%-a támogatja a kormánypártot – derült ki a Századvég januári elemzéséből.

 • Korlátoznák a németek az orvosok elvándorlását

  Korlátoznák a németek az orvosok elvándorlását

  Bár évek óta az az ellenzéki narratíva, hogy a magyar orvosok az egészségügyi rendszer áldatlan állapotai miatt vállalnak külföldön munkát, Jens Spahn német egészségügy miniszter rácáfolt: Németországban legalább ekkora problémát okoz az évtizedes jelenség, olyannyira, hogy a németek uniós szabályozást szorgalmaznak.

 • Tovább fogyatkozik a Jobbik

  Tovább fogyatkozik a Jobbik

  Ismét tömegesen távoztak a Jobbikból. A választások óta darabokra hulló pártot ezúttal Veszprém megyében hagyták el heten, akiknek a szemét szintén szúrja a Jobbik kebelbarátsága a baloldallal.