EUR: 322,57 Ft
CHF: 282,67 Ft
2018. október 24., szerda
Salamon

Belföld

Terry Black: Vona Gábor biszex, talán meleg is

Tegnap folytatódott a Budapest Környéki Törvényszéken az a személyiségi jogi per, amit Vona Gábor, a Jobbik elnöke indított Terry Black és Amanda Elstak transzvesztita művésznő ellen. A politikus nem jelent meg, de Terry elég kemény kijelentéseket tett róla.

Terry Black fel­állt, majd ki­fa­kadt tegnap a bí­ró­sá­gon. Azt kér­dezte – habár a pártelnök az első tárgyalásra elment –, most miért nem je­lent meg Vona Gábor, hogy ő és a szin­tén jelen lévő Amanda Els­tak transz­vesz­tita mű­vésznő a sze­mébe mondja, ami tör­tént, és rész­le­te­sen be­szél­je­nek a régi dol­gok­ról – számol be a történtekről a Ripost.


Vona Gábornak, a Jobbik elnökének arról kellett volna nyilatkoznia, hogy nem igaz, amit korábban Terry Black és Amanda Elstak állított róla, miszerint Vona az ő köreikbe járt, melegpartikon vett részt, és melegkapcsolatai is voltak. Mint ismert, a pert Vona indította a róla megjelent „lejárató riport” miatt.

A Ripost szerint az egyik alperes, Amanda Elstak nem kapta kézhez az idézést, így csak hallgatóságként vehet részt az eljárásban. A másik alperes, Terry Black ezer kilométert vezetett, hogy odaérjen a tárgyalásra.


– Vona Gábor biztosan biszexuális, de még az is lehet, hogy meleg! – fakadt ki a tárgyalóteremben Terry. – Miért nem jött el, hogy szembenézzen velem vagy Amandával? – kérdezte. Azt mondta, nem tudja, miről szól a per, de azt továbbra is állítja, amit Vonáról mondott, és vállalja is érte a felelősséget.

Ismert: Terry Black még 2016 novemberében beszélt arról, hogy korábban ismerte Vona Gábort, és egy társaságban is buliztak. – Álljon ki és mondja azt, hogy neki is voltak ilyen kapcsolatai – szólította fel akkor a Jobbik elnökét. Terry szerint „nem az a probléma, hogy kinek milyen a szexuális hovatartozása, de egy közéleti szereplőnek, főleg ha ilyen emberek ellen beszél, bizony be kell vallania, hogy ő is csinálta”. A Jobbik elnöke akkor „büszke heteroszexuálisnak” vallotta magát. Tavaly áprilisban pedig Amanda Elstak nyilatkozta, hogy ő is rendszeresen találkozott és kapcsolatban állt Vonával.

Kapcsolódó Cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Nemzetbiztonsági kockázatot jelent az LMP-s

    Nemzetbiztonsági kockázatot jelent az LMP-s

    Azzal, hogy megpróbálta hírbe hozni a miniszterelnököt, Demeter Márta a honvédelmi bizottság alelnöke bizalmas adatokat hozott nyilvánosságra, ezért Németh Szilárd honvédelmi államtitkár felszólította az LMP-t: hívja vissza képviselőjét a bizottságból.

  • Orbán: Európa erejét a nemzetállamok adják

    Orbán: Európa erejét a nemzetállamok adják

    Európa nagyságát, erejét és dicsőségét az egymással egyszerre versenyző és együttműködő nemzetállamok adták – jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök a budapesti Terror Háza Múzeumnál mondott beszédében az 1956-os forradalom és szabadságharc emléknapján.