EUR: 321,76 Ft
CHF: 280,45 Ft
2018. október 17., szerda
Hedvig

Egyéb Kecskemét

Több mint százan küzdöttek meg egymással

Nyolcadik alkalommal rendezték meg a magyar szkanderbajnokságot, amely idén is sok játékost és nézőt vonzott a kecskeméti bevásárlóközpont földszintjére.

Idén is megrendezték a magyar szkanderbajnokságot a Malom központ földszintjén. Az év első szkanderversenyére mintegy 110 nevezés érkezett. A szervezők évről évre itt kezdik a bajnokságot, és minden szempontból nagyon jónak találják a helyszínt a sportág számára. A versenyre nemcsak Magyarországról, hanem több külföldi országból, többek között Szlovákiából is érkeztek sportolók. A versenyzők serdülő, junior, master, senior és grandmaster korosztályban, jobb és bal kézzel küzdhettek meg egymással. A férfiak mellett hölgyek és mozgáskorlátozottak is összemérték erejüket. Délben kezdődtek a selejtezők, délután pedig a döntőket rendezték.

A szervezők nagyon szeretik a Malom központ szökökútjának dobogóját ringként átalakítva használni a versenyhez.

Kapcsolódó Cikkek

 • Urmánczy szobor a Daru-dombon

  Urmánczy szobor a Daru-dombon

  Felavatták az erdélyi származású Urmánczy Nándornak állított emlékművet a csepeli Daru-dombon.  A néhai országgyűlési képviselő társaival száz éve, 1918-ban alakította meg a Székely Nemzeti Tanácsot Erdély és Magyarország területi integritásának megőrzéséért, de a Védő Ligák Szövetségének alapítása is az ő nevéhez fűződik.

 • Vége! Kivezetik a lakás-takarékpénztárak állami támogatását

  Vége! Kivezetik a lakás-takarékpénztárak állami támogatását

  Az Országgyűlés kedden kivételes eljárásban határozott a lakás-takarékpénztárak állami támogatásának kivezetéséről. A döntés nem érinti a már megkötött lakás-előtakarékossági szerződéseket, az állami támogatás a törvény hatályba lépését követően megkötött, illetve meghosszabbított szerződések esetében nem jár majd.

 • Korszerű betegfelvételi központ várja a csepelieket is

  Korszerű betegfelvételi központ várja a csepelieket is

  Mostantól korszerűsített és bővített betegfelvételi központ fogadja a Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház és Rendelőintézet épületébe érkezőket. A fekvő- és a járóbetegek felvételének szétválasztásával gyorsabb lesz a regisztráció, és csökken a várakozási idő.