2019. január 21., hétfő
Ágnes

Egyéb Kecskemét

Több mint százan küzdöttek meg egymással

Nyolcadik alkalommal rendezték meg a magyar szkanderbajnokságot, amely idén is sok játékost és nézőt vonzott a kecskeméti bevásárlóközpont földszintjére.

Idén is megrendezték a magyar szkanderbajnokságot a Malom központ földszintjén. Az év első szkanderversenyére mintegy 110 nevezés érkezett. A szervezők évről évre itt kezdik a bajnokságot, és minden szempontból nagyon jónak találják a helyszínt a sportág számára. A versenyre nemcsak Magyarországról, hanem több külföldi országból, többek között Szlovákiából is érkeztek sportolók. A versenyzők serdülő, junior, master, senior és grandmaster korosztályban, jobb és bal kézzel küzdhettek meg egymással. A férfiak mellett hölgyek és mozgáskorlátozottak is összemérték erejüket. Délben kezdődtek a selejtezők, délután pedig a döntőket rendezték.

A szervezők nagyon szeretik a Malom központ szökökútjának dobogóját ringként átalakítva használni a versenyhez.

Kapcsolódó Cikkek

  • Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Tomek Zoltán élete csatáját vívja. Ismét. A Nyíregyháza Spartacus szurkolójának megsegítésére árverés indult: egy olyan Szpari felsőre lehet licitálni, melyet válogatott labdarúgók írtak alá – olvasható a nyíregyházi focicsapat hivatalos facebook oldalán.

  • Kibérelhető a civil ház

    Kibérelhető a civil ház

    Megújult a kerületi önkormányzat Civilháza – volt Corvini Domini épülete – a Táncsics utca 10. szám alatt. A felújítás költsége közel 35 millió forint. Az épület felújítása kívül-belül a Kerületgazda Szolgáltató Szervezet munkáját dicséri.