2018. augusztus 18., szombat
Ilona

Extra

Törőcsik Mari: Sokkal jobban vagyok!

Törőcsik Marit közel egy évig tartó kórházi kezelés után végre hazaengedték a szombathelyi Markusovszky Kórházból. A színésznő velemi otthonában erősödik tovább.

– Már itthon vagyok, Velemben, köszönöm a kérdést, sokkal jobban vagyok – osztotta meg a jó hírt a Lokállal Törőcsik Mari. – Eddig pihentem, itthon már nem kell, hanem inkább erősödni, de többet nem is szeretnék mondani, a barátokat is megkértem, hogy egyelőre ne jöjjenek, mert hamar elfáradok. De jólesik a törődés, köszönöm.
A színésznő közel egyéves kórházi kezelés után térhetett haza, állapotáról a Ripostnak számolt be korábban. Mint mondta, nem tervezi, hogy a közeljövőben Budapestre jön, inkább otthon erősödik. Sajnálja azonban, hogy idejét nem tudja szeretett könyveivel tölteni. – Sajnos a kezeim nagyon fájnak, most már mindkettő. Olvasnék is, de nem tudok lapozni. Ezt leszámítva nincs nagy baj – mondta a lapnak. Bodrogi Gyula, a színésznő egykori férje és mai napig jó barátja a Lokálnak elmondta, mindennél jobban örül, hogy Mari végre otthon lábadozhat. – Ha kicsit megerősödik, biztosan meglátogatom, hagyok neki egy kis időt, a velemi levegő jót tesz neki. Mari erős asszony, mindig az volt, igazi küzdőszellem. Remélem, egyszer visszatér még a színpadra is – mondta Bodrogi. Jordán Tamás szintén többször meglátogatta a kórházban a művésznőt. – Nemrég voltam Marinál, örülök, hogy végre hazaengedték. Az otthoni környezet mindenkire jó hatással van. Sajnos azt is tudom, hogy a kezeit nehezen használja, ennél többet azonban a kérésére nem árulhatok el, de mindannyian reméljük, hogy mihamarabb felépül.


 Fotó: Sáfár Tibor

 

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek